Spring til indhold

Blødt og lækkert undertøj til kvinder

Vi forhandler det fulde udvalg af silkeundertøj fra Lady Avenue. Det er blødt og behageligt undertøj til damer i klassiske snit. Du finder alt fra trusser, tights og underkjoler til T-shirts og toppe. Flere modeller findes både med og uden blonde og vi har derudover også langt undertøj, der luner i de kolde måneder. Alt i rene naturmaterialer – 100 % ren silke.

 

Størrelsesguide – hvilken størrelse skal jeg vælge?

Størrelserne er true to size, dvs. at de passer til danske kvinder. Bruger du str. 40/M normalt, så bruger du det også i vores undertøj. Vakler du mellem 2 størrelser, eller ligger du mellem 2 størrelser, anbefaler vi, at du går en størrelse ned i den strikkede silkejersey. Den er nemlig elastisk og smyger sig om kroppen. Den blanke silkesatin give sig derimod ikke, se her anbefaler vi, at du går en størrelse op, hvis du er i tvivl.

Alle modellerne i både silkejersey og silkesatin er naturligvis i 100 % ren silke (bortset fra eventuel blondekant) – der er ingen kunststoffer iblandet.

Derfor skal du vælge den strikkede silke – silkejersey:

Elsker du følelsen af behageligt og lækkert undertøj, der smyger sig om kroppen, skal du vælge den strikkede silkejersey. Det er undertøj, der er temperaturregulerende, hvilket vil sige, at det holder en behagelig temperatur både sommer og vinter. Samtidig er den strikkede silke svedtransporterende, således, at sveden bliver transporteret væk fra kroppen, modsat fx bomuld, der suger sveden til sig. Det er undertøj, der er perfekt til særlig sensitive, eksemhud og alle andre, der foretrækker blødt undertøj i rene naturmaterialer. Modellerne er enkle og klassiske og har været en fast del af House of Silk’s sortiment i mange år. Silkejersey er klart den undertøjstype, vi sælger mest af – simpelthen fordi kvaliteten er så lækker og fordi det er så skønt mod huden og dejligt at have på. I udgangspunktet findes strikket silke i sort og hvid, men der er enkelte undtagelser. Se vores udvalg af undertøj i strikket silke nedenfor.

 

Undertøj i Silkesatin – det flotte og elegante look:

Foretrækker du det klassiske silke-look, den blanke, skinnende og elegante silke, skal du vælge silkesatin. Det er det udtryk, de fleste forbinder med ægte silke. Det er frækt og forførende, men samtidig også et mere påklædt look. Modsat den strikkede silke, er den vævede silke nemlig ikke gennemsigtig. Silkesatin er en fast, uelastisk vævning, der falder smukt om kroppen, men den giver sig ikke. Vælg derfor aldrig for lille en størrelse.

Silkesatin er helt glat og går derfor godt under dit tøj, fx under en blazer, cardigan eller kjole – og det ser flot ud, når en blonde kigger frem. Silkesatin giver med sit smukke skin flot lys og liv til hud og ansigt – ligesom eksempelvis en smuk perlekæde.

Du finder mange flotte farver i dette sortiment og mange forskellige modeller med smukke detaljer som slids og blonder. I denne kategori finder du altid et stort udvalg af farver, så der er helt sikkert noget til netop din smag. Du kan se vores store udvalg i silkesatin nedenfor.