Spring til indhold

Flot og frækt lingeri i silke fra Lady Avenue

Her finder du et stort udvalg af lingeri. Vi har både toppe, trusser, underkjoler m.v. – alt i 100 % ren silke fra danske Lady Avenue. Lady Avenue har i mere end 30 år produceret lækkert nattøj og undertøj til skandinaviske kvinder i kvalitet, der kan mærkes. Vi forhandler både den blanke og sexede silkesatin og den bløde og klassiske silkejersey. Flere modeller findes både med og uden blonder.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Generelt kan man regne med, at størrelserne er retvisende til danske kvinder. Hvis du køber noget i den blanke silkesatin, skal du være opmærksom på, at den er fast i stoffet. Det betyder, at hvis du er i tvivl, så gå en størrelse op, for den giver sig ikke.

Mændenes favoritter til kvinder:

Når mænd skal vælge lingeri til kvinder, så vil de gerne have noget, der er flot, frækt og forførerende – derfor vælger de silkesatin. Det er det klassiske skinnende look, som de fleste forbinder med silke. Det passer til alle kvinder og går aldrig af mode. Og vi forstår det godt – silkesatin er virkelig lækkert! Det er en klassisk gave i 100 % naturlige materialer og modellerne i silkesatin fås i mange, flotte farver, så du kan helt sikkert finde noget, der passer, uanset smag.

Og husk – er du i tvivl om størrelsen – så gå en størrelse op. Vævningen er fast og uelastisk – der er ikke stretch i stoffet. Du kan se alle vores modeller i silkesatin nedenfor.

Det vælger Kvinderne selv:

De fleste kvinder foretrækker den strikkede silke (silkejersey). De lægger vægt på komfort, det skal være blødt og behageligt og føles rart at have på hele dagen – derfor vælger de den strikkede silke. Den er blød, den er elastisk, men den er også mindre skinnende og ligner i udseendet lidt mere en tynd bomuldsvævning. Men samtidig har den silkens gode kvaliteter: Den er behagelig, åndbar, lun, når det er koldt, og sval, når det er varmt. Den er forbavsende tynd og fin, men samtidig er silketråden et stærkt materiale. Bemærk, at silkejersey er let gennemsigtigt.

Hvis silkesatin er fest, så er silkejersey hverdag – sådan lidt firkantet sagt. Da den strikkede silke er elastisk, vil det som oftest være det rigtige at gå en størrelse ned, hvis du er i tvivl.  Den strikkede silke giver sig nemlig og tilpasser sig kropsformen. Så vores lingeri i strikket silkejersey nedenfor:

Bytteservice + gaveindpakning:

Vi bytter selvfølgelig til en anden vare, eller giver pengene tilbage. Vi pakker alle gaver smukt ind – husk blot at afkrydse feltet ”gaveindpakning”, eller skrive en bemærkning i kommentarfeltet, når du betaler.

Kontakt:

Har du nogen spørgsmål, eller brug for hjælp, så skriv en mail til info@houseofsilk.dk.