Spring til indhold

Viser alle 2 resultater

En silke natkjole fra Lady Avenue kommer i mange forskellige farver og modeller. Vi har både korte og lange modeller, med og uden blonde, med korte eller lange ærmer. Mulighederne er mange i vores store sortiment. Alt i 100% ren silke fra danske Lady Avenue.

En natkjole i silke er den ultimative luksus. Det er blødt, det er behageligt, det er lækkert, og det er luksuriøst. Silkenatkjole giver en god nattesøvn, da den udnytter silkens mange finde egenskaber. Silke er bl.a. temperaturregulerende, så du hverken har det for varmt eller for koldt. Silke er åndbart, så det holder ikke på sveden. Og så er silke blødt og behageligt.

Alle vore silkenatkjoler kommer fra danske Lady Avenue. Det er et mærke, der er kendt for sine flotte modeller og gode kvalitet. I årtier har Lady Avenue produceret lækkert silkeundertøj og silkenattøj til kvinder i hele Norden.

Natkjoler

Silke natkjole i satin eller jersey?

Den primære beslutning, når man skal vælge en silkenatkjole, er vævningen. Vores natkjoler findes i enten silkestrik (silkejersey) eller silkesatin. Hvilken type man synes bedst om, er selvfølgelig helt individuelt.

Du skal vælge silkejersey, hvis du lægger vægt på komfort. Silkejerseyen er blød, elastisk og smyger sig om kroppen. Den mangler det klassiske silkelook, men har til gengæld en uforlignelig følelse. Vores silkenatkjoler i jersey er vores mest solgte modeller.

Silkesatin er det klassiske silkestof. Blankt, skinnende, flot, eksklusivt og elegant. Stoffet er fast og uelastisk. Silkesatin fås i de smukkeste farver, og hvert år kommer nye farvevarianter til.