Spring til indhold

Viser alle 6 resultater

Her finder du alle typer af silkeundertrøje. Vores undertrøjer findes både i den yderst populære strikkede silke (silkejersey) og den smukke og feminine silkesatin. Alle er fra det danske brand Lady Avenue, der er kendt for sin fantastiske kvalitatet og sublime komfort.

 

Undertrøjer, toppe & T-shirts

Vores silkeundertrøjer findes i mange forskellige udgaver: Der er undertrøjer med smalle stropper og med brede stropper, med korte ærmer og lange ærmer, t-shirts og camisole i ren silke. Nogle undertrøjer er med blonde, mens andre er uden blonde. Silkeundertrøjerne findes altid i farverne sort og hvid og derudover findes visse modeller i skin / nude / hudfarvet og i grå.

En silkeundertrøje er altid dejlig blød at have på og silkens helt særlige kvalitateter gør den yderst velegnet. Silke er svedabsorberende og holder en behagelig temperatur – ikke for varm og ikke for kold. Det tillader huden at ånde, så du altid føler dig veltilpas. Det er derfor, at vores kunder vender tilbage og køber undertrøjerne år efter år.

Skal jeg vælge en silkeundertrøje i silkestrik eller silkesatin?

Det er først og fremmest et spørgsmål om personlig smag. De fleste kvinder foretrækker den strikkede silke, da den blød og lettere elastisk. Den giver sig og tilpasser sig kroppen og er lettere gennemsigtig. En rigtig hverdagsluksus til alle kvinder.

Silkesatin er en mere tæt vævning, der giver en undertrøje, der er mere fast i det, ikke gennemsigtig og mere blank. Det er det klassiske og elegante silkeudtryk, som de fleste af os forbinder silke med.

Skal man komme med en tommelfingerregel, så vælger de fleste mænd at købe silkesatin til deres kvinder, mens de fleste kvinder køber silkestrik til sig selv.