Spring til indhold

Babydoll natkjole

1.099,00kr.

En kort, chik natkjole i 100 % silkesatin i babydoll-snit med vingeærme og bindesløjfe i udskæringen. En flatterende model med masser af vidde, der flatterer alle kropstyper og giver en elegant og romantisk silhuet. Denne korte silkenatkjole findes i farverne sort, hvid og lilla (aubergine) str. 36/XS – 46/XXL. 

Husk, at du kan få din gave pakket flot ind uden beregning!

  • Størrelsesvejledning: Designet til skandinaviske kvinder
  • Rummelig model – vi anbefaler, at du går en størrelse ned
  • 100 % silkesatin
  • Vingeærme
  • Bindesløjfe i udskæringen
Varenummer (SKU): 25-80119 Kategorier: , ,

En kort natkjole i Babydoll-stil i 100 % vævet silke med vingeærme og smuk udskæring. En feminin natkjole i silke fra det danske nat- og undertøjsmærke Lady Avenue i en skøn kvalitet silkesatin med en naturlig smuk glans. Snittet er rummeligt og giver masser af bevægelsesfrihed – vi anbefaler, at du går en størrelse ned i denne model. Et flatterende snit til alle kropstyper – luksus i ren silke. Silken er blid mod hud og hår og føles skøn at sove i. Materialet er glat og lækkert og ikke gennemsigtigt.

Du kan se det fulde udvalg af elegante natkjoler i silkesatin her.

Derfor skal du vælge en babydoll natkjole i silkesatin

Den glansfulde silkesatin draperer smukt om kroppen og giver en romantisk silhuet. Silkesatin er blød og skøn mod huden. Lady Avenues silkesatinkvalitet er en tæt vævning med en blank, glat overflade og en let og lækker tykkelse. Silkesatin er en fast, satin-lignende silkevævning, der egner sig fantastisk til elegante undertøjsmodeller som denne.

Silkesatin betyder, at silken er vævet, hvilket giver det klassiske blanke udtryk, man forbinder med ægte silke – derfor har alle vores modeller i silkesatin en smuk glans. Den smukke silkesatin er luksuriøs, flot og sexet – og det er ingen hemmelighed, at det er mændenes favorit, når der skal købes julegave til kvinden i deres liv.

Husk, at vi pakker gaver flot ind uden beregning!

Se vores fulde sortiment af undertøj og nattøj i silkesatin her.

Derfor forhandler vi en babydoll i silkesatin fra Lady Avenue

Lady Avenue er en af Skandinaviens førende brands inden for design i silke. Lady Avenue lægger vægt på god kvalitet, komfort og klassiske snit – specielt designet til skandinaviske kvinder. Hos House of Silk finder du Lady Avenues fulde sortiment i silke. Hos os finder du enkle og stilrene undertøjs- og nattøjsmodeller i god kvalitet til kvinder i alle aldre – tidløs elegance og sublim komfort i skøn forening.

Denne korte babydoll natkjole fra Lady Avenue består af 100 % silkesatin.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din korte natkjole i silkesatin

Silke er et naturmateriale, der har sit eget liv og spil. En smuk silke afhænger af god pleje og skånsom vask. Det er især vigtigt at bruge en sæbe uden enzymer, da enzymer mørner silketråden.
Vi forhandler en allergivenlig, flydende sæbe specielt til silke – helt uden duft og meget drøj i brug.

Vi anbefaler, at du vasker din babydoll natkjole i silkesatin i hånden i koldt (maks 30 grader) vand med en god, mild sæbe specielt til silke. Vrid aldrig silken bagefter, men læg den i pres i et håndklæde, for at fjerne overskydende vand. Herefter kan silketøjet enten lægges fladt til tørring, eller hænges op – men aldrig i direkte sollys. Silke tørrer hurtigt, når det hænges til lufttørring. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt.

Materiale

100% vævet silke / silkesatin

Farve

, , , , , , , , , ,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

25-80119 Baby-doll

Blonde

Uden blonde