Spring til indhold

Camisole

349,00kr.

Camisole i silkestrik er en blød undertrøje i 100% strikket silke med smalle, regulerbare stropper. En silkeundertrøje med sublim komfort, der former sig efter kroppen. En af vores mest populære modeller. Undertrøjen findes også i farverne hvid og skin (nude).

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • Kropsnær model
  • 100% silkejersey
  • Brug de justerbare stropper for den perfekte pasform

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S.

Varenummer (SKU): 23-10401 Kategorier: ,

Camisole i silkestrik fra Lady Avenue er en klassisk undertrøje til kvinder. Super enkel og elegant undertrøje i 100 % strikket silke (silkejersey). En camisole fra danske Lady Avenue i en super god kvalitet. Flatterende snit, der tilpasser sig kroppen og giver en kropsnær, blød og easy-going silhuet. Undertrøjen er lettere gennemsigtig, da silkejersey er et delikat stykke stof. Brug de justerbare stropper for den perfekte pasform.

En klassisk camisole i silkestrik kan fx bruges som undertrøje, top, eller til at sove i – der er mange anvendelsesmuligheder. Oplev sublim komfort hver dag med en undertrøje i ren silke! En uundværlig del af enhver kvindes garderobe – og med god grund vores mest solgte model. Findes i farverne sort, hvid og skin (nude) i str. 36/XS – 46/XXL og både med blonde og – som her – uden blonde.

Hvis du leder efter et undertøjssæt, kan vi anbefale at kombinere med en klassisk silketrusse uden blonde, eller en silketrusse med blonde.

Derfor skal du vælge en camisole i strikket silke

Silkejersey er en blød, elastisk og jersey-lignende silketype, der egner sig fantastisk til undertøj. Det er nemlig især i den tætte kontakt med huden, at silkejersey virkelig kommer til sin ret. Silkejersey er et naturmateriale, der er ultra behageligt at have på og lader huden ånde. Hvis du har psoriasis, eksem eller er særlig sensitiv, vil du simpelthen elske vores undertrøje i silkejersey.

Silkejersey er en strikket silke, der består af et fint net af silkemasker og har en naturlig indbygget elasticitet. Derfor smyger denne silkeundertrøje sig om kroppen på en helt fantastisk måde – lun, blød og skøn mod huden. Derudover er silkejersey svedtransporterende og temperaturregulerende, hvilket bidrager til en behagelig kropstemperatur året rundt – sommer og vinter. Følelsen af ren velvære inderst inde! Og så er det selvfølgelig heller ikke til at komme udenom, at silke er følelsen er den ultimative luksus og forkælelse!

Se hele vores sortiment af silkeundertøj her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues undertrøje i silkejersey

Al vores undertøj og nattøj i silkejersey er fra det danske mærke Lady Avenue. Lady Avenue designer bl.a. undertøj og nattøj til skandinaviske kvinder med fokus på komfort og klassiske snit. Lady Avenues silkejerseykvalitet er så skøn, fordi den er let og lækker, uden at være tynd og pjasket.

Denne camisole fra Lady Avenue består af 100 % silke – der er ingen andre materialer iblandet.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment i silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din silkejersey

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden både er stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Vi anbefaler, at du vasker din silkeundertrøje i hånden, eller på ultra finvask maks. 30 grader i maskinen. Silke må aldrig tørretumbles, men heldigvis tørrer silke hurtigt, når det hænges til lufttørring. Det er vigtigt at bruge en god, mild silkesæbe. Vi forhandler en uparfumeret og allergivenlig sæbe specielt til silke, som du kan finde her.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Materiale

100% strikket silke / silkejersey

Farve

, ,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

23-10401 Camisole

Blonde

Uden blonde