Spring til indhold

Camisole with lace (silkestrik)

399,00kr.

Blød, sort camisole med diskret blondekant i udskæringen og regulerbare stropper. En flatterende undertrøje i silkejersey, der giver en kropsnær, blød og easy-going silhuet. En bestseller! Silkeundertrøje med blonde findes i farverne sort og hvid.

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • Kropsnær model
  • 100 % silkejersey / blonde: polyester/spandex
  • Blondekant i udskæringen
  • Brug de justerbare stropper for den perfekte pasform

Vores kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S. På billedet er undertrøjen kombineret med vores klassiske trusse med blonde i silkejersey.

Varenummer (SKU): 23-10421 Kategorier: ,

Camisole with lace i silkestrik er en blød undertrøje med blonde i naturmaterialer fra danske Lady Avenue. Det er en helt utrolig blød og lækker undertrøje i silkestrik til kvinder – og den diskrete blonde i udskæringen giver denne model et elegant tvist. En fin detalje, der kan kigge frem under en cardigan eller blazer.

Enkel og elegant camisole i en rigtig god kvalitet, der kan mærkes – hverken for tynd, eller for kraftig. Med en naturlig elasticitet, der giver hold og smyger sig om kroppen på skønneste vis, men stadig tynd og let at have indenunder tøjet. Silke fylder ingenting, hverken under det almindelige tøj, eller i rejsetasken. Vær opmærksom på, at silkejersey er lettere gennemsigtig, da det er et delikat stykke stof.

Sig endegyldigt farvel til ukomfortabelt, krassende undertøj, der strammer, og oplev, hvad strikket silke inderst inde på huden kan gøre for dig og dit velvære hver dag.

Undertrøjen findes også uden blonde – den kan du se her.

Hvis du leder efter et undertøjssæt, kan vi anbefale at kombinere med en silketrusse i samme lækre silkestrik – enten en trusse med blonde, eller en trusse uden blonde.

Derfor skal du vælge en camisole with lace i silkestrik

Silkejersey er en strikket silke, der har et helt anderledes udtryk, end den klassiske blanke og fede silkesatin. Silkejersey har en række fantastiske egenskaber – egenskaber man får glæde af, hvis man vælger at investere i en basiskollektion af undertøj i silkejersey.

Fælles for vores udvalg af undertøj i silkestrik er en god silkekvalitet – hverken for kraftig, eller for tynd – og klassiske, enkle snit, der flatterer kvindekroppen og udfylder essentielle behov i en god basisgarderobe. Alle modellerne i silkejersey kan bruges året rundt – 365 dage. Følelsen af ren silkestrik på huden er let, blød, lun og utrolig komfortabel.

En undertrøje i strikket silke holder dig sval om sommeren og lun om vinteren på grund af silkens temperaturregulerende evne. Den er nem at have inden under ethvert sæt tøj, da silke næsten ingenting fylder. Derfor er det oplagt i de kolde måneder at bruge lag-på-lag metoden og kombinere silkeundertrøjen med fx en T-shirt med langt ærme.

Med en undertrøje i silkejersey forbliver kroppen en behagelig temperatur uanset vejr, samtidig med, at fugt og sved effektivt borttransporteres. Det giver optimal åndbarhed og komfort. Og så er det selvfølgelig heller ikke til at komme udenom, at silke er følelsen af ultimativ luksus og forkælelse!

Se hele vores sortiment af silkeundertøj her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues undertrøje med blonde i blød silkejersey

Al vores undertøj, nattøj og loungewear i silkejersey er fra det danske mærke Lady Avenue. Lady Avenue designer bl.a. undertøj og nattøj til skandinaviske kvinder med fokus på komfort og klassiske snit. Lady Avenues silkejerseykvalitet er så skøn, fordi den er let og lækker, uden at være tynd og pjasket.

Denne camisole med blonde fra Lady Avenue består af 100 % silkejersey / blonde: polyester/spandex.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din silkeundertrøje

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Vi anbefaler, at du vasker din silkeundertrøje med blonde i hånden, eller på håndvaskeprogram/ ultra finvask maks 30 grader i maskinen. Silke må aldrig tørretumbles, men heldigvis tørrer silke hurtigt, når det hænges til lufttørring. Det er vigtigt at bruge en god, mild silkesæbe. Vi forhandler en uparfumeret og allergivenlig sæbe specielt til silke, som du kan finde her.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Materiale

100% strikket silke / silkejersey

Farve

,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

23-10421 Lace camisole

Blonde

Med blonde