Spring til indhold

Kimono lang

1.899,00kr.

En smuk, lang kimono i 100 % ren silkesatin til kvinder – en elegant morgenkåbe i dansk design fra Lady Avenue. Blød og behagelig silkekimono i en blank, let og lækker silkekvalitet. Oplagt at kombinere med en smuk underkjole, eller lang natkjole i vævet silke i en matchende farve. Den lange kimono i silke findes i farverne sort og hvid i str. 36/XS – 46/XXL.

Husk, at du kan få din gave pakket flot ind uden beregning!

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • 100 % silkesatin
  • Syede opslag på ærmerne
  • Selvstændigt bælte og 2 lommer
  • Lang model

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S.

Vi anbefaler, at silkesatin vaskes i hånden – se sådan passer du godt på din silke.

Varenummer (SKU): 25-80445 Kategorier: , ,

En eksklusiv, lang silkekimono i en rigtig god kvalitet vævet silke. En lang, klassisk kimono til kvinder fra det danske mærke Lady Avenue. En stilren model med 2 dekorative lommer, selvstændigt bælte og syede opslag på ærmerne. En silkekåbe med lange ærmer, som er elegant, glat og blød at have på. Loungewear i 100 % silke!

En blød og behagelig morgenkåbe i en smuk, blank silkevævning med flere anvendelsesmuligheder. Det enkle, feminine og komfortable snit, gør denne lange kimono i silkesatin til en meget populær gaveidé – og helt fantastisk i kombination med en smuk silkeunderkjole, eller lang natkjole i matchende farve. Luksus lidt udover det sædvanlige!

Se vores udvalg af smukke underkjoler og natkjoler i silkesatin her.

Silkesatin – eller vævet silke – er en glat og blank silkevævning, som føles dejlig let og blød at have på. Det er det udtryk, som de fleste forbinder med ægte silke. Silkens glans giver en smuk glød til huden. En silkekimono fra Lady Avenue er elegant loungewear i en skøn kvalitet!

Vi forhandler også en kort kimono i silkesatin – den kan du se her.

Derfor skal du vælge en lang kimono i silkesatin

Den glansfulde silkesatin draperer smukt om kroppen og giver en romantisk silhuet. Hvis du godt kan lide en elegant, stilren kimono i flot, blank silke, så er en kimono i silkesatin det helt rigtige valg. Silkesatin betyder, at silken er vævet, hvilket giver det karakteristiske glansfulde udtryk, man forbinder med ægte silke – derfor har alle vores modeller i silkesatin en smuk glans.

Silkesatin er en fast, satin-lignende silkevævning, der egner sig fantastisk til elegant loungewear. Den smukke silkesatin er luksuriøs, flot og sexet – og det er ingen hemmelighed, at det er mændenes favorit, når der skal købes julegave til kvinden i deres liv! Lady Avenues silkesatinkvalitet er en tæt vævning med en blank, glat overflade og en let og lækker tykkelse.

Se vores fulde sortiment af undertøj, nattøj og loungewear i silkesatin her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues lange silkekimono

Lady Avenue er en af Skandinaviens førende brands inden for design i silke. Lady Avenue lægger vægt på god kvalitet, komfort og klassiske snit – specielt designet til skandinaviske kvinder. Hos House of Silk finder du Lady Avenues fulde sortiment i silke. Hos os finder du enkle og stilrene undertøjs- og nattøjsmodeller i god kvalitet til kvinder i alle aldre – tidløs elegance og sublim komfort i skøn forening.

Denne lange kimono i vævet silke fra Lady Avenue består af 100 % silkesatin.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment undertøj og nattøj i silke.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din kimono i silkesatin

Silke er et naturmateriale, der har sit eget liv og spil. En smuk silke afhænger af god pleje og skånsom vask. Det er især vigtigt at bruge en sæbe uden enzymer, da enzymer mørner silketråden.
Vi forhandler en allergivenlig, flydende sæbe specielt til silke – helt uden duft og meget drøj i brug.

Vi anbefaler, at du vasker din kimono i silkesatin i hånden i koldt (maks 30 grader) vand med en god, mild sæbe specielt til silke. Vrid aldrig silken bagefter, men læg den i pres i et håndklæde, for at fjerne overskydende vand. Herefter kan silketøjet enten lægges fladt til tørring, eller hænges op – men aldrig i direkte sollys. Silke tørrer hurtigt, når det hænges til lufttørring. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt.

Materiale

100% vævet silke / silkesatin

Farve

, , , ,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

25-80445 Long kimono

Blonde

Uden blonde