Spring til indhold

Midi brief

259,00kr.

En helt enkel, stilren silketrusse med super pasform i 100 % silkejersey. Elastik i taljen og flatterende pasform, der skærer benet det helt rigtige sted. Uforlignelig komfort, blødhed og åndbarhed – har du én gang prøvet en trusse i ren strikket silke, er der ingen vej tilbage! Trussen findes i farverne sort, hvid og skin (nude).

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • Kropsnær model
  • Flatterende snit
  • 100 % silkejersey
  • Elastik i taljen

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S. På billedet er trussen kombineret med en camisole uden blonde i strikket silke.

Varenummer (SKU): 23-40419 Kategorier: ,

Midi brief er en helt klassisk silketrusse i 100 % silkejersey fra danske Lady Avenue i en rigtig god kvalitet. Denne model er ligeså flatterende som den er behagelig at have på – intet kan sammenlignes med følelsen af ren silke på huden. Hvis du er særlig sensitiv over for fx syntetiske stoffer, vil du (og din hud) virkelig elske denne model!

Denne trusse findes også med blonde.

Elegant, enkel og anvendelig – denne trusse er fantastisk at have på 365 dage om året. Oplev sublim komfort med en trusse i ren silke! Hvis du er på udkig efter et undertøjssæt, har du mange muligheder, da denne trusse kan passe sammen med alle vores overdele i silkejersey – både undertrøjer, toppe og T-shirts.

Derfor skal du vælge en blød Midi brief i strikket silke

Silkejersey er en blød, elastisk og jersey-lignende silketype, der egner sig fantastisk til undertøj. Det er nemlig især i den tætte kontakt med huden, at silkejersey virkelig kommer til sin ret. Silke er et åndbart naturmateriale, hvilket giver en fantastisk komfort – også i intimområder. Derudover har strikket silke en let, smidig og glat overflade, hvilket gør, at tøjet falder nemt over det.

Silkejersey er en strikket silke, der består af et fint net af silkemasker og har en naturlig indbygget elasticitet. Derfor smyger denne silketrusse sig om kroppen på en helt fantastisk måde – lun, blød og skøn mod huden. Følelsen af ren velvære inderst inde! Og så er det selvfølgelig heller ikke til at komme udenom, at silke er følelsen af den ultimative luksus og forkælelse.

Se hele vores sortiment af silkeundertøj her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues klassiske trusse i silkejersey

Al vores undertøj, nattøj og loungewear i silkejersey er fra det danske mærke Lady Avenue. Lady Avenue designer bl.a. undertøj og nattøj til skandinaviske kvinder med fokus på komfort og klassiske snit. Lady Avenues silkejerseykvalitet er så skøn, fordi den er let og lækker, uden at være tynd og pjasket.

Denne trusse fra Lady Avenue består af 100 % silkejersey.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din trusse i silkejersey

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Vi anbefaler, at du vasker din silketrusse i hånden, eller på håndvaskeprogram/ ultra finvask maks 30 grader i maskinen. Silke må aldrig tørretumbles, men heldigvis tørrer silke hurtigt, når det hænges til lufttørring. Det er vigtigt at bruge en god, mild silkesæbe. Vi forhandler en uparfumeret og allergivenlig sæbe specielt til silke, som du kan finde her.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Materiale

100% strikket silke / silkejersey

Farve

, ,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

23-40419 Midi brief

Blonde

Uden blonde