Spring til indhold

Natkjole lang

1.399,00kr.

Elegant, lang natkjole i silkesatin med blondekant i udskæringen og regulerbare stropper. En klassisk, lang natkjole fra Lady Avenue – blød, let og lækker at have på. Bemærk den dekorative ryg! Et flatterende snit, der falder smukt på kroppen og giver en elegant og romantisk silhuet. Denne model findes i farverne sort og hvid.

Husk, at du kan få din gave pakket flot ind uden beregning!

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • 100 % silkesatin / blonde: polyester
  • Blondekant i udskæringen
  • Elegant detalje i ryggen
  • Brug de justerbare stropper for den perfekte pasform

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S.

Vi anbefaler, at silkesatin vaskes i hånden – se sådan passer du godt på din silke.

Varenummer (SKU): 27-80805 00 Kategorier: ,

Luksuriøs, lang natkjole i vævet silke med feminine blondedetaljer og en meget elegant rygudskæring. De smalle stropper kan reguleres efter behov. En klassisk, lang silkenatkjole med blonde til kvinder fra det danske mærke Lady Avenue. Denne flatterende model giver en elegant og romantisk silhuet i let og fantastisk blød silkesatin. Det smukke, naturlige skin, som denne type silke har, er meget flatterende op imod huden. Vævet silke er et naturmateriale, der er blidt mod hud og hår – og så er det behageligt at vende sig i sengen i den glatte silkesatin.

Det er oplagt at kombinere denne model med en lang kimono i matchende farve – følelsen af ren luksus.

Se det fulde sortiment af elegante natkjoler i silkesatin her.

Derfor skal du vælge en lang natkjole med blonde i vævet silke

Den glansfulde silkesatin draperer smukt om kroppen og giver en romantisk silhuet. Hvis du godt kan lide en elegant, stilren natkjole med blonde i den klassisk blanke silke, så er en natkjole i silkesatin det helt rigtige valg. Lady Avenues silkesatinkvalitet er en tæt vævning med en blank, glat overflade og en let og lækker tykkelse. Følelsen af ren luksus og forkælelse!

Silkesatin er en fast, satin-lignende silkevævning, der egner sig fantastisk til elegante nattøjsmodeller som denne lange natkjole med blonde. Den smukke silkesatin er luksuriøs, flot og sexet – og det er ingen hemmelighed, at det er mændenes favorit, når der skal købes julegave til kvinden i deres liv.

Silke er et naturmateriale, der er skønt at sove i, da silke er temperaturregulerende, åndbart og føles
skønt på huden. Silke lader huden ånde og bidrager til et svalt og behageligt sovemiljø – og især silkesatin føles dejlig og let kølig på huden og er derfor super behagelig og sval om sommeren.

Se vores fulde sortiment af undertøj og nattøj i silkesatin her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues lange natkjole med blonde i silkesatin

Lady Avenue er en af Skandinaviens førende brands inden for design i silke. Lady Avenue lægger vægt på god kvalitet, komfort og klassiske snit – specielt designet til skandinaviske kvinder. Hos House of Silk finder du Lady Avenues fulde sortiment i silke. Hos os finder du enkle og stilrene undertøjs- og nattøjsmodeller i god kvalitet til kvinder i alle aldre – tidløs elegance og sublim komfort i skøn forening.

Denne lange natkjole med blonde i vævet silke fra Lady Avenue består af 100 % silkesatin / blonde: polyester.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment undertøj og nattøj i silke. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din lange natkjole i silkesatin

Silke er et naturmateriale, der har sit eget liv og spil. En smuk silke afhænger af god pleje og skånsom vask. Det er især vigtigt at bruge en sæbe uden enzymer, da enzymer mørner silketråden.
Vi forhandler en allergivenlig, flydende sæbe specielt til silke – helt uden duft og meget drøj i brug.

Vi anbefaler, at du vasker din lange natkjole i silkesatin i hånden i koldt (maks 30 grader) vand med en god, mild sæbe specielt til silke. Vrid aldrig silken bagefter, men læg den i pres i et håndklæde, for at fjerne overskydende vand. Herefter kan silketøjet enten lægges fladt til tørring, eller hænges op – men aldrig i direkte sollys. Silke tørrer hurtigt, når det hænges til lufttørring. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt.

Materiale

100% vævet silke / silkesatin

Farve

,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

27-80805 Long nightdress with lace

Blonde

Med blonde