Spring til indhold

Natskjorte

1.299,00kr.

Flot og luksuriøs natskjorte i silkesatin med lange ærmer og stofbetrukne knapper. En klassisk natskjorte i et afslappet snit – skøn at sove i, hvis man har det for varmt i en silkepyjamas, men stadig foretrækker et langt ærme. Natskjorten findes i farverne sort, hvid og grålilla (coffee).

  • Størrelsesvejledning: Designet til skandinaviske kvinder
  • Rummelig model – vi anbefaler, at du går en størrelse ned
  • 100 % silkesatin
  • Langt ærme
  • Stofbetrukne knapper

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 36/XS.

Vi anbefaler, at silkesatin vaskes i hånden – se sådan passer du godt på din silke.

Varenummer (SKU): 25-80221 Kategorier: ,

Hvis du savner en rigtig lækker skjorte i naturmaterialer til at sove i, så er vores natskjorte i 100 % silke fra Lady Avenue måske noget for dig. Det er en flot, klassisk og feminin natskjorte til kvinder i ren silke. Natskjorten har lange ærmer med syede opslag og stofbetrukne knapper. Den er elegant med en smuk, blank og glat overflade. Det smukke skin giver lys til ansigtet på flatterende vis.

En let og blød silkeskjorte, der føles skøn mode huden og er super behagelig at sove i. Skjorten er i vævet, glat silkesatin, som giver det klassiske blanke og smukke silkeudtryk. Behagelig, elegant og sexet!

Silkeskjorten er skøn at sove i som alternativ til en pyjamas, eller en natkjole. Få glæde af silkens fantastiske egenskaber med denne natskjorte i ren silke og få en endnu bedre nattesøvn. Silken er blid mod hud og hår, hvilket bidrager til en rolig og restituerende natte- og skønhedssøvn! Snittet giver masser af bevægelsesfrihed og komfort.

Denne model er rummelig og vi anbefaler derfor at gå en størrelse ned.

Man kan med fordel kombinere denne model med et sæt undertøj i den samme, skønne silkesatin. Det vil både se flot ud og føles godt – silke egner sig fantastisk til at kombinere. Se det fulde udvalg af trusser og toppe i silkesatin her.

Derfor skal du vælge en natskjorte i vævet silke

Silke er et organisk materiale, der er temperaturregulerende, åndbart og føles skønt på huden. Silke er et naturmateriale, der kan tåles af alle – også allergikere.

Den glansfulde silkesatin draperer smukt om kroppen og giver en romantisk silhuet. Hvis du godt kan lide en elegant hvid natskjorte med god bevægelsesfrihed i det klassiske silke-look, så er en natskjorte i silkesatin det helt rigtige valg. Silkesatin betyder, at silken er vævet, hvilket giver det klassiske glatte og blanke udtryk, man forbinder med ægte silke – derfor har alle vores modeller i silkesatin en smuk glans.

Silkesatin er en fast, satin-lignende silkevævning, der egner sig fantastisk til elegante undertøjs- og nattøjsmodeller. Den smukke silkesatin er luksuriøs, flot og sexet – og det er ingen hemmelighed, at det er mændenes favorit, når der skal købes julegave til kvinden i deres liv! Lady Avenues silkesatinkvalitet er en tæt vævning med en blank, glat overflade og en let og lækker tykkelse. Følelsen af ren luksus og forkælelse!

Se vores fulde sortiment af nattøj i silkesatin her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues natskjorte i silkesatin

Lady Avenue er en af Skandinaviens førende brands inden for design i silke. Lady Avenue lægger vægt på god kvalitet, komfort og klassiske snit – specielt designet til skandinaviske kvinder.

Hos House of Silk finder du Lady Avenues fulde sortiment i silke. Hos os finder du enkle og stilrene undertøjs- og nattøjsmodeller i god kvalitet til kvinder i alle aldre – tidløs elegance og sublim komfort i skøn forening.

Denne natskjorte i vævet silke fra Lady Avenue består af 100 % silkesatin.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din natskjorte i silkesatin

Silke er et naturmateriale, der har sit eget liv og spil. En smuk silke afhænger af god pleje og skånsom vask. Det er især vigtigt at bruge en sæbe uden enzymer, da enzymer mørner silketråden.
Vi forhandler en allergivenlig, flydende sæbe specielt til silke – helt uden duft og meget drøj i brug.

Vi anbefaler, at du vasker din natskjorte i silkesatin i hånden i koldt vand (maks 30 grader) med en god, mild sæbe specielt til silke. Vrid aldrig silken bagefter, men læg den i pres i et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Herefter kan silketøjet enten lægges fladt til tørring, eller hænges op – men aldrig i direkte sollys. Silke tørrer hurtigt, når det hænges til lufttørring. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt.

Materiale

100% vævet silke / silkesatin

Farve

, , , , , , , , ,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

25-80221 Nightshirt

Blonde

Uden blonde