Spring til indhold

Short tights

399,00kr.

Bløde tights, der går til midt på låret, i et godt og klassisk snit. Brug dem til overgangstiden, hvor de giver ekstra lune, eller som shorts under en kjole eller nederdel om sommeren. De mellemlange underbukser findes i basisfarverne hvid og sort i str. 36/XS – 46/XXL.

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • Kropsnær model
  • 100 % silkejersey
  • Elastik i taljen

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S. På billedet er de korte silkebukser kombineret med en enkel top uden blonde i silkejersey.

Varenummer (SKU): 23-50410 Kategorier: , ,

Short tights er bløde silkeunderbukser med korte ben og elastik i taljen i 100 % strikket silke fra danske Lady Avenue. Blød og lækker silkekvalitet – et rent naturmateriale, der er åndbart og super behageligt at have på.

Brug dem fx under en kjole eller nederdel om sommeren, eller hold varmen i overgangstiden med dette lettere alternativ til vores lange, lune underbukser i silkejersey. Silke fylder ingeting under tøjet! De mellemlange ben giver ekstra lune om foråret og efteråret – og føles samtidig skønne og svale i varmt vejr. Silke er temperaturregulerende, og derfor føles netop dette materiale så skønt at have på både sommer og vinter.

Disse short tights i ren silke kan med fordel kombineres med vores T-shirt i samme lækre silkejerseykvalitet.

Derfor skal du vælge short tights i strikket silke

Det er skønt at være uden for i de omskiftelige overgangsmåneder, men fornøjelsen er knap så stor, hvis man fryser! Det fantastiske ved netop korte sorte silkeunderbukser i silkejersey er, at de egner sig så godt til disse måneder på året, hvor mange trænger til lidt ekstra lune, men samtidig ikke ønsker noget, der bliver for varmt og fylder under tøjet. Her vil disse korte silketights være din bedste ven!

Silke egner sig fantastisk til lag-på-lag metoden, da materialet ingenting fylder. Med få, gode basismodeller i silkejersey, kan man ved lag-på-lag metoden, holde varmen selv i de koldeste vintermåneder. Derudover er silke på huden følelsen af ren hverdagsluksus – året rundt.

Se hele vores sortiment af silkeundertøj her.

Korte tights i strikket silke er ligeledes utrolig behagelige at have på om sommeren. Silkejersey er et rent naturmateriale, der lader huden ånde samtidig med, at den lækre silkestrik smyger sig om kroppen. Hvis du har problemer med, at inderlårene gnubber mod hinanden om sommeren, så er denne model din redning. Og så ser de rigtig fine ud under en sommerkjole!

Derfor forhandler vi Lady Avenues bløde silkeunderbukser med korte ben i silkejersey

Al vores undertøj, nattøj og loungewear i silkejersey er fra det danske mærke Lady Avenue. Lady Avenue designer bl.a. undertøj og nattøj til skandinaviske kvinder med fokus på komfort og klassiske snit. Lady Avenues silkejerseykvalitet er så skøn, fordi den er let og lækker, uden at være tynd og pjasket.

Denne silkebuks med korte ben fra Lady Avenue består af 100 % silkejersey.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af undertøj og nattøj i silke. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker dine lange silketights

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Vi anbefaler, at du vasker dine korte silketights i hånden, eller på håndvaskeprogram/ ultra finvask maks 30 grader i maskinen. Silke må aldrig tørretumbles, men heldigvis tørrer silke hurtigt, når det hænges til lufttørring. Det er vigtigt at bruge en god, mild silkesæbe. Vi forhandler en uparfumeret og allergivenlig sæbe specielt til silke, som du kan finde her.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Materiale

100% strikket silke / silkejersey

Farve

,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

23-50410 Short tights

Blonde

Uden blonde