Spring til indhold

Silketop

499,00kr.

En smuk, enkel camisole i 100 % silkesatin med regulerbare stropper fra danske Lady Avenue. En elegant top i vævet silke, der falder flatterende på kroppen. En tidløs klassiker i ren silke med mange anvendelsesmuligheder! Silketoppen findes i farverne sort og hvid.

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • 100 % silkesatin
  • Smal, fin tungekant i udskæringen
  • Brug de justerbare stropper for den perfekte pasform

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S. På billedet er toppen kombineret med en skovtrusse i silkesatin.

Varenummer (SKU): 25-10101 Kategorier: ,

Helt enkel blank camisole i silke med smal, fin tungekant i udskæringen og smalle stropper, der kan reguleres efter behov. Denne top er fremstillet i 100 % vævet silke i et flatterende snit, som gør den meget anvendelig. Den kan fx bruges som elegant undertrøje, top, eller under en cardigan eller jakke. Tøjet falder fint over den, da stoffet er glat.

Denne klassiske model passer godt sammen med en silketrusse i samme lækre silketype – se Lady Avenues klassiske skovtrusse i silkesatin her.

Silkesatin har en blank, blød og skinnende overflade, der føles skøn mod huden. Det giver en camisole, som er let og lækker at have på og ingenting fylder, hverken under det almindelige tøj, eller i rejsetasken. Toppen er ikke gennemsigtig.

Vi forhandler også en elegant camisole i silkesatin med blonde.

Derfor skal du vælge en camisole i vævet silke

Fælles for vores udvalg af undertøj i silkesatin er en god silkekvalitet – hverken for kraftig, eller for tynd – og klassiske, enkle snit, der flatterer kvindekroppen og udfylder essentielle behov i en god basisgarderobe.

Hvis du godt kan lide en sort og klassisk camisole i en glat, blank silke, så er en top i silkesatin det helt rigtige. Silkesatin betyder, at silken er vævet, hvilket giver det klassiske blanke udtryk, man forbinder med ægte silke – derfor har alle vores modeller i silkesatin en smuk glans.

Silkesatin er en fast, satin-lignende silkevævning, der egner sig fantastisk til elegante undertøjsmodeller som denne. Den smukke silkesatin er luksuriøs, flot og sexet – og det er ingen hemmelighed, at det er mændenes favorit, når der skal købes julegave til kvinden i deres liv!

Lady Avenues silkesatinkvalitet er en tæt vævning med en blank, glat overflade og en let og lækker tykkelse.

Se vores fulde sortiment af undertøj i silkesatin her.

Silkesatin er en vævet silke, der har et helt anderledes udtryk, end den bløde, smidige silkestrik (silkejersey), som vi også forhandler hos House of Silk. Silkesatin har et blankt perlemorsskin, som giver lys til ansigtet, er flot, smukt og luksuriøst i udtrykket og indbegrebet af silkens naturlige skønhed. Silkejersey er derimod en strikket silke, der har et mat skin og godt kan minde lidt om bomuld i udtrykket. Silkestrik smyger sig lun og blød om kroppen og føles helt anderledes end silkesatin. Begge typer silke er fantastisk skønne – på hver deres måde.

Vi forhandler også en blød, kropsnær camisole i silkejersey.

Derfor forhandler vi Lady Avenues camisole i silkesatin

Lady Avenue er en af Skandinaviens førende brands inden for design i silke. Lady Avenue lægger vægt på god kvalitet, komfort og klassiske snit – specielt designet til skandinaviske kvinder. Hos House of Silk finder du Lady Avenues fulde sortiment i silke. Hos os finder du enkle og stilrene undertøjs- og nattøjsmodeller i god kvalitet til kvinder i alle aldre – tidløs elegance og sublim komfort i skøn forening.

Denne camisole fra Lady Avenue består af 100 % silkesatin.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din top i silkesatin

Silke er et naturmateriale, der har sit eget liv og spil. En smuk silke afhænger af god pleje og skånsom vask. Det er især vigtigt at bruge en sæbe uden enzymer, da enzymer mørner silketråden.
Vi forhandler en allergivenlig, flydende sæbe specielt til silke – helt uden duft og meget drøj i brug.

Vi anbefaler, at du vasker din camisole i silkesatin i hånden i koldt (maks 30 grader) vand med en god, mild sæbe specielt til silke. Vrid aldrig silken bagefter, men læg den i pres i et håndklæde, for at fjerne overskydende vand. Herefter kan silketøjet enten lægges fladt til tørring, eller hænges op – men aldrig i direkte sollys. Silke tørrer hurtigt, når det hænges til lufttørring. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt.

Materiale

100% vævet silke / silkesatin

Farve

,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

25-10101 Camisole

Blonde

Uden blonde