Spring til indhold

Pyjamas

1.799,00kr.

Flot og elegant pyjamas i 100 % ren silkesatin – en nattøjsklassiker i stilrent design fra danske Lady Avenue. Et pyjamassæt i et enkelt og flatterende snit med lange ben og ærmer i en skinnende, let og luksuriøs silkekvalitet. En meget populær gaveidé til kvinder i alle aldre – husk, at du kan få din gave pakket flot ind uden beregning!

Denne silkepyjamas findes i farverne sort, hvid, grøn (olive), blå (graphite), grålilla (coffee) og rød (vintage).

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • 100 % silkesatin
  • Pyjamasbukserne har elastik i taljen og indvendige lommer
  • Syede opslag på ærmer og bukseben

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S.

Vi anbefaler, at silkesatin vaskes i hånden – se sådan passer du godt på din silke.

Varenummer (SKU): 25-80112 Kategorier: , ,

Lækker og luksuriøs pyjamas i en rigtig god kvalitet vævet silke. Et klassisk pyjamassæt til kvinder fra det danske mærke Lady Avenue. En stilren model med revers, stofbetrukne knapper og syede opslag på ærmer og bukseben. Bukserne har elastik i taljen og indvendige lommer. En silkepyjamas med lange ærmer og ben, som er elegant, glat og blød at sove i.

Denne flatterende model giver en elegant og romantisk silhuet. Det enkle, feminine og komfortable snit, gør denne silkepyjamas til en meget populær model – den ultimative forkælelse i ren silke.

Silkesatin – eller vævet silke – er blank, blød og lækker. Det er det udtryk, som de fleste forbinder med ægte silke. Det smukke, naturlige skin, som denne type silke har, er meget flatterende op imod huden. Vævet silke er et naturmateriale, der er blidt mod hud og hår – og så er det behageligt at vende sig i sengen i den glatte silkesatin.

Få en fantastisk nattesøvn i denne pyjamas i ren silkesatin og føl dig elegant, påklædt og afslappet på en og samme tid – også udenfor soveværelset.

Derfor skal du vælge en blank pyjamas i vævet silke (silkesatin)

Den glansfulde silkesatin draperer smukt om kroppen og giver en romantisk silhuet. Hvis du godt kan lide en elegant, stilren hvid pyjamas i det ikoniske silke look, så er en pyjamas i silkesatin det helt rigtige valg. Silkesatin betyder, at silken er vævet, hvilket giver det klassiske blanke udtryk, man forbinder med ægte silke – derfor har alle vores modeller i silkesatin en smuk glans.

Silkesatin er en fast, satin-lignende silkevævning, der egner sig fantastisk til elegante undertøjs- og nattøjsmodeller. Den smukke silkesatin er luksuriøs, flot og sexet – og det er ingen hemmelighed, at det er mændenes favorit, når der skal købes julegave til kvinden i deres liv! Lady Avenues silkesatinkvalitet er en tæt vævning med en blank, glat overflade og en let og lækker tykkelse. Vær opmærksom på, at silkesatin ikke giver sig, og at det derfor kan være en god idé at gå en størrelse op i mere kropsnære modeller i silkesatin, hvis man ligger mellem 2 størrelser.

Se vores fulde sortiment af undertøj og nattøj i silkesatin her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues pyjamas i silkesatin

Lady Avenue er en af Skandinaviens førende brands inden for design i silke. Lady Avenue lægger vægt på god kvalitet, komfort og klassiske snit – specielt designet til skandinaviske kvinder. Hos House of Silk finder du Lady Avenues fulde sortiment i silke. Hos os finder du enkle og stilrene undertøjs- og nattøjsmodeller i god kvalitet til kvinder i alle aldre – tidløs elegance og sublim komfort i skøn forening.

Denne pyjamas i vævet silke fra Lady Avenue består af 100 % silkesatin.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment undertøj og nattøj i silke. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din pyjamas i silkesatin

Silke er et naturmateriale, der har sit eget liv og spil. En smuk silke afhænger af god pleje og skånsom vask. Det er især vigtigt at bruge en sæbe uden enzymer, da enzymer mørner silketråden.
Vi forhandler en allergivenlig, flydende sæbe specielt til silke – helt uden duft og meget drøj i brug.

Vi anbefaler, at du vasker din pyjamas i silkesatin i hånden i koldt (maks 30 grader) vand med en god, mild sæbe specielt til silke. Vrid aldrig silken bagefter, men læg den i pres i et håndklæde, for at fjerne overskydende vand. Herefter kan silketøjet enten lægges fladt til tørring, eller hænges op – men aldrig i direkte sollys. Silke tørrer hurtigt, når det hænges til lufttørring. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt.

Materiale

100% vævet silke / silkesatin

Farve

, , , , , , , , , , , , ,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

25-80112 Pyjamas

Blonde

Uden blonde