Spring til indhold

Silketrusse (silkesatin)

449,00kr.

Blød og elegant skovtrusse i 100 % silkesatin fra danske Lady Avenue. En klassisk silketrusse, der passer godt sammen med en camisole i silkesatin enten med eller uden blonde. Skøn at have på om sommeren, da silke føles dejlig kølig mod huden. Denne model findes i farverne sort og hvid str. 36/XS – 46/XXL.

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • 100 % silkesatin
  • Flatterende snit
  • Elastik i taljen

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S. På billedet er trussen kombineret med en camisole uden blonde i silkesatin.

Varenummer (SKU): 25-40103 00 Kategorier: ,

En skøn og elegant blank trusse i ren silke fra det danske mærke Lady Avenue. En trusse i en rigtig god kvalitet silkesatin, der er blød, let og komfortabel at have på. Let og lækker 100 % ren silke. Feminint og flatterende snit med god komfort og især skøn om sommeren, hvor silken er sval mod huden. Tøjet falder fint over den, da stoffet er glat. Med det helt rigtige snit flatterer denne model kvindekroppen og giver en romantisk silhuet. Den vævede silke lader huden ånde og sikrer god komfort.

Denne model er ligeså flatterende som den er behagelig at have på – intet kan sammenlignes med følelsen af ren silke på huden.

Denne silketrusse passer godt sammen med en camisole i silkesatin enten med eller uden blonde. Se vores udvalg af toppe i silkesatin her.

Derfor skal du vælge en silketrusse i vævet silke (silkesatin)

Fælles for vores udvalg af undertøj i silkesatin er en god silkekvalitet – hverken for kraftig, eller for tynd – og klassiske, enkle snit, der flatterer kvindekroppen og udfylder essentielle behov i en god basisgarderobe.

Hvis du godt kan lide en klassisk, hvid skovtrusse i en glat, blank silke, så er denne trusse et oplagt valg. Silkesatin betyder, at silken er vævet, hvilket giver det klassiske blanke udtryk, man forbinder med ægte silke – derfor har alle vores modeller i silkesatin en smuk glans.

Silkesatin er en fast, satin-lignende silkevævning, der egner sig fantastisk til elegante undertøjsmodeller som denne. Den smukke silkesatin er luksuriøs, flot og sexet – og det er ingen hemmelighed, at det er mændenes favorit, når der skal købes julegave til kvinden i deres liv!

Lady Avenues silkesatinkvalitet er en tæt vævning med en blank, glat overflade og en let og lækker tykkelse.

Se vores fulde sortiment af undertøj i silkesatin her.

Silkesatin er en vævet silke, der har et helt anderledes udtryk, end den bløde, smidige silkestrik (silkejersey), som vi også forhandler hos House of Silk. Silkesatin har et blankt perlemorsskin, som giver lys til ansigtet, er flot, smukt og luksuriøst i udtrykket og indbegrebet af silkens naturlige skønhed. Silkejersey er derimod en strikket silke, der har et mat skin og godt kan minde lidt om bomuld i udtrykket. Silkestrik smyger sig lun og blød om kroppen og føles helt anderledes end silkesatin. Begge typer silke er fantastisk skønne – på hver deres måde.

Vi forhandler også bløde og lækre trusser i silkejersey.

Derfor forhandler vi Lady Avenues skovtrusse i silkesatin

Lady Avenue er en af Skandinaviens førende brands inden for design i silke. Lady Avenue lægger vægt på god kvalitet, komfort og klassiske snit – specielt designet til skandinaviske kvinder. Hos House of Silk finder du Lady Avenues fulde sortiment i silke. Hos os finder du enkle og stilrene undertøjs- og nattøjsmodeller i god kvalitet til kvinder i alle aldre – tidløs elegance og sublim komfort i skøn forening.

Denne skovtrusse fra Lady Avenue består af 100 % silkesatin.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din trusse i silkesatin

Silke er et naturmateriale, der har sit eget liv og spil. En smuk silke afhænger af god pleje og skånsom vask. Det er især vigtigt at bruge en sæbe uden enzymer, da enzymer mørner silketråden.
Vi forhandler en allergivenlig, flydende sæbe specielt til silke – helt uden duft og meget drøj i brug.

Vi anbefaler, at du vasker din camisole i silkesatin i hånden i koldt (maks 30 grader) vand med en god, mild sæbe specielt til silke. Vrid aldrig silken bagefter, men læg den i pres i et håndklæde, for at fjerne overskydende vand. Herefter kan silketøjet enten lægges fladt til tørring, eller hænges op – men aldrig i direkte sollys. Silke tørrer hurtigt, når det hænges til lufttørring. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt.

Materiale

100% vævet silke / silkesatin

Farve

,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

25-40103 French knickers

Blonde

Uden blonde