Spring til indhold
Tilbud

Silkeunderkjole med stretch

399,00kr.

En flot, kropsnær underkjole i 95 % silkesatin og 5 % elasthan med smalle, regulerbare stropper. En silkeunderkjole med et godt hold i stoffet, hvilket giver en meget elegant og flatterende silhuet. Underkjolen findes i farverne sort og sand (nude) str. 36/XS – 46/XXL.

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • Kropsnær model
  • Flatterende snit
  • 95 % silkesatin og 5 % elasthan
  • Brug de justerbare stropper for den perfekte pasform

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S.

Vi anbefaler, at silkesatin vaskes i hånden – se sådan passer du godt på din silke.

Varenummer (SKU): 22-20107 Kategorier: , ,

Kropsnær, flot og feminin underkjole med stretch i 95 % silke og 5 % elasthan fra danske Lady Avenue. En super flot og flatterende underkjole med god elasticitet i stoffet, diskret tungekant og regulerbare stropper. Underkjolen er ikke gennemsigtig.

Dette er Lady Avenues eneste model i 95 % silkesatin og 5 % elasthan.

Fordi silken er iblandet 5 % elastan, får modellen en elasticitet, som er fastere og giver en flot silhuet. Det kropsnære snit giver en underkjole med hold i, som ikke drejer og folder under tøjet. Tøjet glider ubesværet over underkjolen, da stoffet er glat.

Silk-stretch slip egner sig fantastisk til at have på under en kjole eller nederdel. Den giver en flot figur under tøjet, og modellen fås i farven sort eller farven sand – sand er en nuance af nude, der er næsten usynlig under lyst tøj.

Denne model er velegnet, hvis du ønsker et kraftigere hold i din silkeunderkjole og godt kan lide en fastere og mere kropsnær følelse.

Se hele vores udvalg af underkjoler her.

Derfor skal du vælge en underkjole i silke med stretch

Silkesatin er en fast, satin-lignende silkevævning, der egner sig fantastisk til en elegant underkjole som denne. Den smukke silkesatin er luksuriøs, flot og sexet – og det er ingen hemmelighed, at det er mændenes favorit, når der skal købes julegave til kvinden i deres liv! Lady Avenues silkesatinkvalitet er en tæt vævning med en blank, glat overflade og en let og lækker tykkelse.

Silk-stretch slip er – som den eneste af Lady Avenues modeller – iblandet 5 % elasthan, hvilket giver en stretch, som de andre underkjoler i silkesatin ikke har. Silkesatin er i udgangspunktet en fast vævning uden stretch. Derfor har netop denne model et snit med mere hold i, og hvis du godt kan lide en raffineret underkjole i silkesatin, der sidder til kroppen, er denne model noget for dig.

Se hele vores sortiment af undertøj i silkesatin her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues slip model ”silk-stretch”

Lady Avenue er en af Skandinaviens førende brands inden for design i silke. Lady Avenue lægger vægt på god kvalitet, komfort og klassiske snit – specielt designet til skandinaviske kvinder. Hos House of Silk finder du Lady Avenues fulde sortiment i silke. Hos os finder du enkle og stilrene undertøjs- og nattøjsmodeller i god kvalitet til kvinder i alle aldre – tidløs elegance og sublim komfort i skøn forening.

Denne slip med stretch fra Lady Avenue består af 95 % silkesatin og 5 % elasthan.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment undertøj og nattøj i silke. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din underkjole i silke

Silke er et naturmateriale, der har sit eget liv og spil. En smuk silke afhænger af god pleje og skånsom vask. Det er især vigtigt at bruge en sæbe uden enzymer, da enzymer mørner silketråden.
Vi forhandler en allergivenlig, flydende sæbe specielt til silke – helt uden duft og meget drøj i brug.

Vi anbefaler, at du vasker din silkeunderkjole i 95 % silkesatin og 5 % elasthan i hånden i koldt (maks 30 grader) vand med en god, mild sæbe specielt til silke. Vrid aldrig silken bagefter, men læg den i pres i et håndklæde, for at fjerne overskydende vand. Herefter kan silketøjet enten lægges fladt til tørring, eller hænges op – men aldrig i direkte sollys. Silke tørrer hurtigt, når det hænges til lufttørring. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt.

Materiale

95% silkesatin og 5% spandex

Farve

,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

22-20107 Silk-stretch slip

Blonde

Uden blonde