Spring til indhold

Silketop med blonde

699,00kr.

En elegant camisole i silkesatin med regulerbare stropper og en meget flot blondeudskæring. En feminin top, der falder flatterende på kroppen. Silketoppen med den dekorative blonde findes i farverne bailey, grålilla (coffee) og orange (terracotta).

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • 100 % silkesatin / blonde: polyester
  • Flot blondeudskæring
  • Brug de justerbare stropper for den perfekte pasform

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S. På billedet er toppen kombineret med en skovtrusse de luxe i silkesatin, som desværre p.t. er udsolgt fra leverandøren.

Vi anbefaler, at silkesatin vaskes i hånden – se sådan passer du godt på din silke.

Varenummer (SKU): 24-10412 Kategorier: ,

Elegant camisole med dekorativ blonde i flere smukke farver – en flot og feminin silketop i silkesatin fra det danske mærke Lady Avenue. Regulerbare stropper og et flatterende snit gør denne top meget anvendelig, fx under en skjorte, cardigan eller blazer, hvor blonden kan kigge frem. Tøjet falder fint over den, da silkesatin er et glat materiale.

Silkesatin har en blank, blød og skinnende overflade, der føles skøn mod huden. Det giver en top, som er let og lækker at have på og ingenting fylder, hverken under det almindelige tøj, eller i rejsetasken. Toppen er ikke gennemsigtig.

Se det fulde udvalg af toppe både med og uden blonde i silkesatin her.

Derfor skal du vælge en silketop med blonde i silkesatin

Hvis du godt kan lide en klassisk camisole med blonde i en glat, blank silke, så er en top i silkesatin et godt valg. Silkesatin betyder, at silken er vævet, hvilket giver det klassiske blanke udtryk, man forbinder med ægte silke – derfor har alle vores modeller i silkesatin en smuk glans. Lady Avenues silkesatinkvalitet er en tæt vævning med en blank, glat overflade og en let og lækker tykkelse.

Silkesatin er en fast, satin-lignende silkevævning, der egner sig fantastisk til elegante undertøjsmodeller som denne. Den smukke silkesatin er luksuriøs, flot og sexet – og det er ingen hemmelighed, at det er mændenes favorit, når der skal købes julegave til kvinden i deres liv!

Fælles for vores udvalg af undertøj i silkesatin er en god silkekvalitet – hverken for kraftig, eller for tynd – og klassiske, enkle snit, der flatterer kvindekroppen og udfylder essentielle behov i en god basisgarderobe. Silkesatin fylder ingenting og derfor er denne top velegnet at have indenunder det almindelige tøj – og det er kun en fordel, hvis man ser den elegante blondekant!

Se vores fulde sortiment af undertøj i silkesatin her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues camisole med blonde i silkesatin

Lady Avenue er en af Skandinaviens førende brands inden for design i silke. Lady Avenue lægger vægt på god kvalitet, komfort og klassiske snit – specielt designet til skandinaviske kvinder. Hos House of Silk finder du Lady Avenues fulde sortiment i silke. Hos os finder du enkle og stilrene undertøjs- og nattøjsmodeller i god kvalitet til kvinder i alle aldre – tidløs elegance og sublim komfort i skøn forening.

Denne camisole de luxe med blonde fra Lady Avenue består af 100 % silkesatin / blonde: polyester.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din top i silkesatin

Silke er et naturmateriale, der har sit eget liv og spil. En smuk silke afhænger af god pleje og skånsom vask. Det er især vigtigt at bruge en sæbe uden enzymer, da enzymer mørner silketråden.
Vi forhandler en allergivenlig, flydende sæbe specielt til silke – helt uden duft og meget drøj i brug.

Vi anbefaler, at du vasker din camisole i silkesatin i hånden i koldt (maks 30 grader) vand med en god, mild sæbe specielt til silke. Vrid aldrig silken bagefter, men læg den i pres i et håndklæde, for at fjerne overskydende vand. Herefter kan silketøjet enten lægges fladt til tørring, eller hænges op – men aldrig i direkte sollys. Silke tørrer hurtigt, når det hænges til lufttørring. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt.

Materiale

100% vævet silke / silkesatin

Farve

, , ,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

24-10412 Camisole de Luxe

Blonde

Med blonde