Spring til indhold

Silkeunderkjole de luxe blonde

1.249,00kr.

Flot og raffineret underkjole i silkesatin med meget smuk blondeudskæring, slids i siden og regulerbare stropper. Bemærk også den dekorative rygudskæring! En let og elegant silkeunderkjole, der også kan bruges som natkjole – og er oplagt at kombinere med en smuk kimono i silke.

Modellen findes i farverne bailey, grøn (olive), guld, orange (terracotta), dueblå og cognac.

Husk, at vi pakker din gave flot ind uden beregning!

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • 100 % silkesatin / blonde: polyester
  • Flotte blondedetaljer
  • Dekorativ rygudskæring
  • Brug de justerbare stropper for den perfekte pasform

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S.

Vi anbefaler, at silkesatin vaskes i hånden – se sådan passer du godt på din silke.

Varenummer (SKU): 24-20413 Kategorier: ,

Flot og elegant silkeunderkjole med overdådig blonde i udskæringen, blondeslids og smalle stropper, der kan reguleres efter behov. En feminin slip i silke fra det danske nat- og undertøjsmærke Lady Avenue. Skøn kvalitet silke, der flatterer kroppen og ingenting fylder under en kjole. Materialet er helt glat, så tøjet glider ubesværet over det. Underkjolen er ikke gennemsigtig.

En meget smuk underkjole, der også kan bruges som natkjole. Den er oplagt at kombinere med en kort kimono eller en lang kimono – følelsen af ren luksus. Tøjet falder fint over den, da stoffet er glat.

Derfor skal du vælge en silkeunderkjole med blonde i vævet silke

Vævet silke er elegant, glat og har et smukt skin – hvis dette tiltaler dig, er en underkjole i silkesatin et godt valg. De fine blondedetaljer og den dekorative ryg gør netop denne model meget feminin og elegant. Silkesatin er blød og skøn mod huden. Lady Avenues silkesatinkvalitet er en tæt vævning med en blank, glat overflade og en let og lækker tykkelse.

Silkesatin er en fast, satin-lignende silkevævning, der egner sig fantastisk til elegante undertøjsmodeller som denne. Silkesatin betyder, at silken er vævet, hvilket giver det klassiske blanke udtryk, man forbinder med ægte silke – derfor har alle vores modeller i silkesatin en smuk glans. Den smukke silkesatin er luksuriøs, flot og sexet – og det er ingen hemmelighed, at det er mændenes favorit, når der skal købes julegave til kvinden i deres liv!

Se alle vores underkjoler i silkesatin her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues slip med blonde i silkesatin

Lady Avenue er en af Skandinaviens førende brands inden for design i silke. Lady Avenue lægger vægt på god kvalitet, komfort og klassiske snit – specielt designet til skandinaviske kvinder. Hos House of Silk finder du Lady Avenues fulde sortiment i silke. Hos os finder du enkle og stilrene undertøjs- og nattøjsmodeller i god kvalitet til kvinder i alle aldre – tidløs elegance og sublim komfort i skøn forening.

Denne slip med blonde fra Lady Avenue består af 100 % silkesatin / blonde: polyester.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din underkjole med blonde i silkesatin

Silke er et naturmateriale, der har sit eget liv og spil. En smuk silke afhænger af god pleje og skånsom vask. Det er især vigtigt at bruge en sæbe uden enzymer, da enzymer mørner silketråden.
Vi forhandler en allergivenlig, flydende sæbe specielt til silke – helt uden duft og meget drøj i brug.

Vi anbefaler, at du vasker din underkjole i silkesatin i hånden i koldt (maks 30 grader) vand med en god, mild sæbe specielt til silke. Vrid aldrig silken bagefter, men læg den i pres i et håndklæde, for at fjerne overskydende vand. Herefter kan silketøjet enten lægges fladt til tørring, eller hænges op – men aldrig i direkte sollys. Silke tørrer hurtigt, når det hænges til lufttørring. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt.

Materiale

100% vævet silke / silkesatin

Farve

, ,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

24-20413 Slip de Luxe

Blonde

Med blonde

Varetype

Underkjoler