Spring til indhold

Silkeunderkjole

899,00kr.

Elegant, blank underkjole i 100 % silkesatin med smalle, regulerbare stropper og smal, fin tungekant i udskæringen. En silkeunderkjole, der falder flatterende over kroppen og føles skøn at have på. Tøjet falder fint over den, da stoffet er glat. Underkjolen findes i farverne sort, hvid, bailey og rød.

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • 100 % silkesatin
  • Flatterende snit
  • Smal, fin tungekant i udskæringen
  • Brug de justerbare stropper for den perfekte pasform

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S.

Varenummer (SKU): 25-20101 Kategorier: ,

Enkel og smuk blank silkeunderkjole i 100 % silkesatin med smalle stropper, der kan reguleres efter behov. En klassisk slip fra danske Lady Avenue i en skøn kvalitet. Underkjolen falder flatterende over kroppen og fylder ingenting under en kjole. Materialet er helt glat, så tøjet glider ubesværet over det. Underkjolen er ikke gennemsigtig.

En klassisk hvid silkeunderkjole, der også kan bruges som natkjole. Den er oplagt at kombinere med en kort eller lang kimono – følelsen af ren luksus. Tøjet falder fint over den, da stoffet er glat.

Vi forhandler også elegante underkjoler i silkesatin med blonde – se udvalget her.

Derfor skal du vælge en underkjole i vævet silke

Vævet silke er elegant, glat og har et smukt skin – hvis dette tiltaler dig, er en underkjole i silkesatin et godt valg. Denne underkjole er let og lækker og kradser ikke. Det gør den velegnet til at have inden under andre og mere grove tekstiler – for mere komfort og en smukkere silhuet. Silkesatin er blød og skøn mod huden. Den er også fast i stoffet og giver sig ikke – modsat den elastiske silkejersey. Lady Avenues silkesatinkvalitet er en tæt vævning med en blank, glat overflade og en let og lækker tykkelse.

Fælles for vores udvalg af undertøj i silkesatin er en god silkekvalitet – hverken for kraftig, eller for tynd – og klassiske, enkle snit, der flatterer kvindekroppen og udfylder essentielle behov i en god basisgarderobe. Silkesatin betyder, at silken er vævet, hvilket giver det klassiske blanke udtryk, man forbinder med ægte silke – derfor har alle vores modeller i silkesatin en smuk glans.

Silkesatin er en fast, satin-lignende silkevævning, der egner sig fantastisk til elegante undertøjsmodeller som denne. Den smukke silkesatin er luksuriøs, flot og sexet – og det er ingen hemmelighed, at det er mændenes favorit, når der skal købes julegave til kvinden i deres liv!

Se vores fulde sortiment af undertøj i silkesatin her.

Silkesatin har et fantastisk smukt perlemorsskin, som giver lys til ansigtet og er indbegrebet af den naturlige skønhed som silken rummer. Silkejersey – som vi også forhandler – er derimod en strikket silke med et mat skin og en indbygget elasticitet. Silkestrik smyger sig lun og blød om kroppen og føles helt anderledes end silkesatin. Begge typer silke er fantastisk skønne – på hver deres måde.

Vi forhandler også en blød underkjole i silkejersey.

Derfor forhandler vi Lady Avenues silkeunderkjole i silkesatin

Lady Avenue er en af Skandinaviens førende brands inden for design i silke. Lady Avenue lægger vægt på god kvalitet, komfort og klassiske snit – specielt designet til skandinaviske kvinder. Hos House of Silk finder du Lady Avenues fulde sortiment i silke. Hos os finder du enkle og stilrene undertøjs- og nattøjsmodeller i god kvalitet til kvinder i alle aldre – tidløs elegance og sublim komfort i skøn forening.

Denne klassiske slip fra Lady Avenue består af 100 % silkesatin.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din underkjole i silkesatin

Silke er et naturmateriale, der har sit eget liv og spil. En smuk silke afhænger af god pleje og skånsom vask. Det er især vigtigt at bruge en sæbe uden enzymer, da enzymer mørner silketråden.
Vi forhandler en allergivenlig, flydende sæbe specielt til silke – helt uden duft og meget drøj i brug.

Vi anbefaler, at du vasker din underkjole i silkesatin i hånden i koldt (maks 30 grader) vand med en god, mild sæbe specielt til silke. Vrid aldrig silken bagefter, men læg den i pres i et håndklæde, for at fjerne overskydende vand. Herefter kan silketøjet enten lægges fladt til tørring, eller hænges op – men aldrig i direkte sollys. Silke tørrer hurtigt, når det hænges til lufttørring. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt.

Materiale

100% vævet silke / silkesatin

Farve

, , ,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

25-20101 Slip

Blonde

Uden blonde