Spring til indhold

T-shirt

499,00kr.

Klassisk T-shirt med kort ærme i 100 % strikket silke. Meget anvendelig model, der flatterer kroppen og føles super blød, let og lækker. En god investering til fx overgangsmånederne, da silken isolerer og transporterer sved effektivt væk fra kroppen, så man altid føler sig godt tilpas. T-shirten findes i farverne sort og hvid.

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • Kropsnær model
  • 100 % silkejersey
  • T-shirt ærme

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S. På billedet er T-shirten kombineret med vores trusse med blonde i silkejersey.

Varenummer (SKU): 23-50405 Kategorier: , ,

Leder du efter en blød T-shirt i naturmaterialer og god kvalitet, er denne T-shirt i ren silke måske noget for dig. Denne populære model i 100 % ultra blød silkestrik fra Lady Avenue har kort ærme og rund hals. Flatterende snit, der sidder til kroppen, uden at stramme. Den gode silkekvalitet giver hold og tæthed i stoffet, samtidig med, at materialet er let og delikat – perfekt til at have indenunder dit almindelige tøj, uden at det fylder. Oplev silkens temperaturregulerende egenskaber med denne ultimative silke T-shirt til kvinder – ren velvære hver dag hele året rundt.

T-shirten findes også med lange ærmer for ekstra lune.

En alsidig T-shirt, der fx kan bruges som undertrøje med ærme, tynd T-shirt, eller til at sove i – der er mange muligheder. T-shirt ærmet gør den anvendelig til både fritid og arbejde, fx under en skjorte, cardigan eller blazer. Vær opmærksom på, at silkejersey er let transparent.

Hvis du leder efter et sæt, så kan vi anbefale at kombinere denne model med de korte tights i samme lækre silkekvalitet.

Derfor skal du vælge en silkeundertrøje med korte ærmer

Udnyt silkens fantastiske egenskaber med denne kortærmede T-shirt i 100 % silke og oplev følelsen af ren velvære inderst inde hele året rundt!

Silkejersey er en strikket silke, der består af et fint net af silkemasker og har en naturlig indbygget elasticitet. Derfor smyger denne T-shirt sig om kroppen på en helt fantastisk måde – lun, blød og skøn mod huden. Derudover er silkejersey svedtransporterende og temperaturregulerende, hvilket bidrager til en behagelig kropstemperatur året rundt – sommer og vinter. Denne alsidige model holder dig således kølig i varmt vejr, og varm i koldt vejr. Derudover transporterer silke effektivt sved væk fra kroppen – modsat fx bomuld, der suger fugt. Derfor vil vi også anbefale, at man bruger en undertrøje i ren silke under denne model – det giver simpelthen den fuldendte oplevelse af velvære.

Her kan du se vores udvalg af undertrøjer og toppe i strikket silke.

Silkejersey er et naturmateriale, der er utrolig behageligt at have på og lader huden ånde frit. Hvis du har psoriasis, eksem, allergi eller er særlig sensitiv, vil du elske vores serie af helt enkelt undertøj uden blonde i silkejersey. Det bliver ikke mere hudvenligt!

Se hele vores sortiment af silkeundertøj her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues T-shirt i silkejersey

Al vores undertøj, nattøj og loungewear i silkejersey er fra det danske mærke Lady Avenue. Lady Avenue designer bl.a. undertøj og nattøj til skandinaviske kvinder med fokus på komfort og klassiske snit. Lady Avenues silkejerseykvalitet er så skøn, fordi den er let og lækker, uden at være tynd og pjasket.

Denne T-shirt med kort ærme fra Lady Avenue består af 100 % silkejersey.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din kortærmede silke T-shirt

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Vi anbefaler, at du vasker din silketrøje i hånden, eller på håndvaskeprogram/ ultra finvask maks 30 grader i maskinen. Silke må aldrig tørretumbles, men heldigvis tørrer silke hurtigt, når det hænges til lufttørring. Det er vigtigt at bruge en god, mild silkesæbe. Vi forhandler en uparfumeret og allergivenlig sæbe specielt til silke, som du kan finde her.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Materiale

100% strikket silke / silkejersey

Farve

,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

23-50405 T-shirt

Blonde

Uden blonde