Spring til indhold

Top with lace

469,00kr.

Skøn, sort silketop med blød, feminin blondeudskæring og brede stropper i 100 % ren silkestrik.

Super god kvalitet og komfort i et snit, der tilpasser sig kroppen. Top with lace er en meget anvendelig model, der egner sig perfekt som både undertrøje og top. Den elegante silketop findes i basisfarverne sort og hvid.

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • Kropsnær model
  • 100 % silkejersey / blonde: polyester/spandex
  • Diskret blondekant i udskæringen
  • Brede stropper

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S. På billedet er toppen kombineret med en klassisk trusse med blonde i silkejersey.

Varenummer (SKU): 23-10423 Kategorier: ,

Top with lace er en elegant og meget anvendelig silketop med blonde og brede stropper i den lækreste silkestrik. En silketop med smuk blonde i udskæringen i en super god kvalitet fra danske Lady Avenue. En kropsnær, blød og feminin silhuet, der klæder alle kvinder. Fantastisk blød mod huden og en let elastisk pasform, der tilpasser sig enhver kropstype.

Silketoppen findes også i en helt enkel udgave uden blonde – den kan du se her.

Denne alsidige blondetop kan fx bruges som elegant undertrøje eller top. De brede stropper er velegnede til at skjule bh-stropperne, og gør denne model velegnet til både fritid og arbejde, fx under en skjorte, cardigan, eller blazer. Blondekanten, der kan kigge frem, er en fin detalje. Vær opmærksom på, at toppen er lettere gennemsigtig på grund af den delikate silkestrik.

Toppen kan med fordel kombineres med samtlige af vores underdele i silkejersey – både trusser og korte eller lange tights. Se hele sortimentet af underdele i silkejersey her.

Derfor skal du vælge en blød silketop med blonde i silkejersey

Silkejersey er en strikket silke, der består af et fint net af silkemasker og har en naturlig indbygget elasticitet. Derfor smyger denne silketop sig om kroppen på en helt fantastisk måde – lun, blød og skøn mod huden. Derudover er silkejersey svedtransporterende og temperaturregulerende, hvilket bidrager til en behagelig kropstemperatur året rundt – sommer og vinter. Følelsen af ren velvære inderst inde! Og så er det selvfølgelig heller ikke til at komme udenom, at silke er følelsen af den ultimative luksus og forkælelse! Blondekanten giver et feminint og elegant tvist!

Se hele vores sortiment af silkeundertøj her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues top i silkestrik

Al vores undertøj, nattøj og loungewear i silkejersey er fra det danske mærke Lady Avenue. Lady Avenue designer bl.a. undertøj og nattøj til skandinaviske kvinder med fokus på komfort og klassiske snit. Lady Avenues silkejerseykvalitet er så skøn, fordi den er let og lækker, uden at være tynd og pjasket.

Denne top med blonde fra Lady Avenue består af 100 % silkejersey / blonde: polyester/spandex.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din top with lace

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Vi anbefaler, at du vasker din blondetop i silkejersey i hånden, eller på håndvaskeprogram/ ultra finvask maks 30 grader i maskinen. Silke må aldrig tørretumbles, men heldigvis tørrer silke hurtigt, når det hænges til lufttørring. Det er vigtigt at bruge en god, mild silkesæbe. Vi forhandler en uparfumeret og allergivenlig sæbe specielt til silke, som du kan finde her.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Materiale

100% strikket silke / silkejersey

Farve

,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

23-10423 Lace top

Blonde

Med blonde