Spring til indhold

Nightgown with sleeve

1.099,00kr.

En fantastisk blød natkjole i silkejersey med kort ærme, blød V-udskæring og blondedetaljer. Det feminine og komfortable snit gør den til vores mest populære natkjole. En model, der kan bruges hele året. Natkjolen findes i farverne sort, hvid, dyblilla (aubergine), blå (navy), grålilla (coffee), rød (vintage) og skin (nude).

  • Størrelsesvejledning: Designet til skandinaviske kvinder
  • Rummelig model – vi anbefaler, at du går en størrelse ned
  • 100 % silkejersey / blonde: polyester/spandex
  • T-shirt ærme
  • Diskret blondedetalje i udskæringen samt på ærmerne

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 36/XS.

Varenummer (SKU): 23-50416 Kategorier: ,

Nightgown with sleeve er en blød natkjole med kort T-shirt ærme og smuk udskæring i den superlækre strikkede silke, som Lady Avenue er så kendt for. I denne natkjole – samt i de andre nattøjsmodeller vi forhandler i silkejersey – er silkevægten højere, end i undertøjet. Det giver en natkjole i en kraftigere silkekvalitet, som ikke er gennemsigtig og rummer endnu mere lune, end undertøjet i silkejersey. Snittet giver masser af bevægelsesfrihed og komfort. En natkjole, der egner sig fantastisk til både sommer og vinter.

Bonus: Silken er blid mod hud og hår, hvilket bidrager til en rolig og restituerende natte- og skønhedssøvn!

Hvis man godt kan lide ekstra lune til natten, så findes natkjolen også med lange ærmer.

Man kan også kombinere natkjolen med et sæt undertøj i silkejersey – men en undertrøje i et andet materiale som fx bomuld vil simpelthen ikke give samme luksuriøse og bløde fornemmelse. Oplev følelsen af at sove i ren silke, og du vil ikke se dig tilbage!

Derfor skal du vælge en natkjole i strikket silke

Hvis du elsker en blød og behagelig natkjole, så kunne denne natkjole i sort strikket silke (silkejersey) med kort ærme måske være det helt rigtige til dig. Silkejersey er en strikket, elastisk silketype og et unikt naturmateriale. Det giver en natkjole, som er lun og behagelig at have på, giver masser af bevægelsesfrihed og passer til enhver kropsform. Silke er et organisk materiale, der er temperaturregulerende, åndbart og føles skønt på huden.

Silke er fantastisk at sove i – så kort kan det siges. Hvis du ikke har prøvet det, så har du en oplevelse til gode. Alle silkens fantastiske kvaliteter, som vi elsker fra undertøjet i silkejersey, kommer mindst i lige så høj grad til deres ret i nattøjskollektionen. Svedtransporterende, temperaturregulerende og åndbar – det er 3 unikke egenskaber som silken har og som bidrager til et tørt, lunt og behageligt sovemiljø. Følelsen af ren velvære om natten! Og så er det selvfølgelig heller ikke til at komme udenom, at silke er følelsen af den ultimative luksus og forkælelse!

Strikket silke er et ultra hudvenligt materiale, der lader huden ånde og smyger sig om kroppen på en helt særlig lun og blød måde, der skal opleves.

Derudover er silke et materiale, der kan tåles af alle – også allergikere.

Se hele vores sortiment af nattøj i silkejersey her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues nightgown with sleeve i silkejersey

Al vores undertøj, nattøj og loungewear i silkejersey er fra det danske mærke Lady Avenue. Lady Avenue designer bl.a. undertøj og nattøj til skandinaviske kvinder med fokus på komfort og klassiske snit.

Denne natkjole med blonde fra Lady Avenue består af 100 % silkejersey / blonde: polyester/spandex.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din natkjole i silkejersey

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Vi anbefaler, at du vasker din natkjole i hånden, eller på håndvaskeprogram/ ultra finvask maks 30 grader i maskinen. Silke må aldrig tørretumbles, men heldigvis tørrer silke hurtigt, når det hænges til lufttørring. Det er vigtigt at bruge en god, mild silkesæbe. Vi forhandler en uparfumeret og allergivenlig sæbe specielt til silke, som du kan finde her.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Materiale

100% strikket silke / silkejersey

Farve

, , , , , ,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

23-50416 Nightdress

Blonde

Med blonde