Spring til indhold

Viser alle 11 resultater

Vi forhandler et stort udvalg af klassisk og skønt silkeundertøj fra Lady Avenue bl.a. undertrøjer, trusser, toppe og underkjoler. Smukt og elegant undertøj i silke til kvinder og altid i 100% ren silke.

Silke er det perfekte materiale til at have på inderst mod huden. Det er blødt, åndbart, temperaturregulerende og føles fantastisk på huden. Forkæl dig selv, eller en du holder med undertøj i ren silke.

Al vores silkeundertøj er fra Lady Avenue. Det er et dansk mærke, der i årtier har produceret undertøj og nattøj i høj kvalitet til gavn og glæde for kvinder. Det er undertøj designet i Danmark, så de passer til danske kvinder – både i design, stil og størrelse. I dag er Lady Avenue kendt og værdsat af kvinder i hele Skandinavien.

SILKEUNDERTØJ

Sådan vælger du den rigtige størrelse

Lady Avenue er et dansk mærke, og derfor er vores silkeundertøj er tilpasset danske kvinder. Størrelserne er retvisende, så bruger du en medium normalt, skal du også vælge størrelse medium hos os.

Men mange kender nok til at ligge mellem to størrelser, fx nogle gange medium og nogle gange large. Hvis det er tilfældet, så skal man kigge på, om undertøjet er i silkestrik eller i silkesatin. Silkestrik er et elastisk materiale, der giver sig, og derfor skal du i vælge den lave størrelse. Silkesatin derimod er fast og uelastisk – her skal du vælge den store størrelse.

Skal jeg vælge silkeundertøj i silkestrik eller i silkesatin?

Silke er et materiale, der kan væves på mange forskellige måder og som følge deraf, kan se og føles meget forskelligt. Indenfor kategorien undertøj er der to overordnede kategorier: Den blanke silkesatin og den bløde silkejersey. Begge typer er fra Lady Avenue og i 100% silke, men de er meget forskellige.

De fleste mennesker forbinder silke med det lette udtryk og den dér særlige glans, som falder så smukt over huden og skinner så karakteristisk. Det er silkesatin. Det er den mest klassiske silkevævning, som de fleste kender fra silke: Blank, smuk, skinnende, men også fast i stoffet og uelastisk.

Desuden er undertøj fra Lady Avenue i silkesatin kendetegnet ved, at det findes i rigtig mange, flotte farver. Det skyldes, at der udover basisfarverne sort, hvid, bailey mv. kommer nye farver næsten hvert år. Bemærk at da de tidligere års farver ofte er restpartier, kan der være udsolgte størrelser i visse farver.

Der er imidlertid også en anden form for silkeundertøj: Silkestrik, også kaldet silkejersey, er en strikket silke, der vil ved første øjekast minder om bomuld: Den er blød, den er mat, og den er elastisk. Men her holder lighederne også op. Silkestrik har nemlig også silkens gode kvaliteter – temperaturregulerende, åndbar og utrolig behagelig og lækker.

Silkejersey produceres som udgangspunkt kun i basisfarverne sort, hvid og evt. skin.

I sidste ende er det naturligvis et spørgsmål om temperament, hvilken undertøjstype, man fortrækker. Men når det er sagt, så er det vores erfaring, at mænd generelt foretrækker silkesatin, mens kvinder foretrækker silkejersey. Det afspejler nok mændenes præference for det visuelle – indrømmet silkesatin er bare flottere og frækkere – mens kvinderne, der jo skal gå med det, som regel foretrækker komfort.

Hvad er fordelene ved silkeundertøj?

Silke er en naturfiber, der er åndbart og blødt mod huden. Det irriterer ikke huden og er derfor velegnet til mennesker med eksem, særlig sensitiv hud – eller til alle, der bare elsker den luksuriøse følelse af silkeundertøj mod huden. Silke er temperaturregulerende og holder en behagelig temperatur året rundt. Det er svalt om sommeren og lunt om vinteren. Silkeundertøj er et overraskende tyndt materiale. Det fylder ingenting – hverken under tøjet eller i rejsetasken. Silkeundertøj har en utrolig evne til at suge sved uden samtidig at føles fugtig. Sveden transporteres effektivt væk fra huden, og man undgår den våde følelse, som eksempelvis undertøj af bomuld giver. Silke har en selvrensende effekt, som kendes fra andre naturmaterialer, fx uld. Det skal ikke vaskes så ofte. Ofte vil det være tilstrækkeligt blot at hænge sit undertøj på en bøjle og lufte natten over. Når man vasker sin silke, tørrer det igen meget hurtigt.