Spring til indhold

Viser alle 2 resultater

Her finder du silkedyner og silkesengetøj i bedste kvalitet. Både dyner og sengetøj er fremstillet specielt til House of Silk. Kvalitet og design er i top med vægt på enkelhed og funktionalitet. Begge produkter er fremstillet hos vores betroede samarbejdspartner i Kina, som du kan læse mere om nederst på denne side.

Hvis du har feedback til de nye produkter – eller forslag til forbedringer – høre vi meget gerne fra dig. Andres erfaringer betyder rigtig meget for os. Skriv til mig – Aleksandra – på info@houseofsilk.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Silkedyner og silkesengetøj

Vores silkedyner og silkesengetøj bliver fremstillet i det oprindelige silkedistrikt i Kina, hvor man har produceret silke i flere tusinde år. Den fabrik vi samarbejder med er nøje udvalgt i samarbejde med vores betroede mand på stedet – en dansker, der til daglig arbejder i Shanghai. Selvom vi derfor ikke selv har besøgt fabrikken i Kina – hvilket har været umuligt i de sidste 2 års coronatid – har vi haft en tæt dialog med fabrikken gennem vores mand. Vi vil gerne gøre opmærksom på nogle punkter, der har været vigtige for os i valget af vores samarbejdspartner i Kina:

1. Det har været afgørende for os, at samarbejde med en fabrik, der er OEKO-TEX certificeret og hvor produkterne dermed er testet 100 % fri for kemikalier.

2. Gennem vores agent i Kina har vi en personlig relation til fabrikken. Ligeledes er vores produkter underlagt kvalitetskontrol, inden de sendes afsted med skib til Danmark.

3. Det har været afgørende for os at finde en samarbejdspartner, der mestrer den særlige teknik det kræver at fremstille silkedyner med 100 % silkefyld og 100 % silkebolster. Denne teknik findes den dag i dag kun i Kina.

4. Vi er glade for at kunne fortælle, at vores samarbejdspartner i Kina både har egen morbærplantage, egen silkeavl samt produktionsanlæg. De er med andre ord i stand til at håndtere vores ordre på samme sted fra start til slut. Det minimerer transport og giver god gennemsigtighed gennem hele processen.

5. Fabrikken har en no-waste policy i forbindelse med silkeproduktionen, der sikrer, at alt, der kan bruges, bliver udnyttet. Således bliver larverne brugt til larve-snacks, pupperne til skønhedspleje og larvernes ekskrementer – som menes at udsende en beroligende duft – til fyld i små puder til børn.

6. Fabrikken har vunder flere priser i Kina, bl.a. for at være en attraktiv arbejdsplads

7. Vi har indgået en juridisk kontrakt med fabrikken, der sikrer rimelige arbejdsforhold og ingen børnearbejde – dette er efterhånden almindelig kutyme i Kina i dag, men desværre ikke i alle andre lande.

8. Vi betaler vores samarbejdspartner fair priser, der afspejler kvalitet og håndværk. Vi ønsker at respektere ”the farmer” – her er derfor ikke tale om uhørt billigt indkøbte produkter.