Spring til indhold

Viser alle 3 resultater

Vi forhandler et stort udvalg af lækkert silkenattøj bl.a. natkjoler, pyjamas, natskjorter og kimonoer. Lækkert og elegant nattøj i klassiske og tidløse snit – alt i 100% ren silke fra danske Lady Avenue.

Silke er det perfekte materiale at sove i på grund af de gode egenskaber silke har. Det er blødt, åndbart, temperaturregulerende og føles fantastisk på huden. Forkæl dig selv, eller en du holder af med luksus i ren natur – og oplev, hvordan silken smyger sig om kroppen.

Vores silkenattøj kommer fra danske Lady Avenue. Det er et dansk mærke, der i årtier har produceret undertøj og nattøj i høj kvalitet til gavn og glæde for kvinder i hele Skandinavien.

SILKENATTØJ

Skal jeg vælge silkenattøj i strik eller satin?

Vores nattøj findes i både strikket silke (silkejersey) og i den blanke, vævede silkesatin. Begge dele er ren silke, forskellen består udelukkende i vævningen af selve silken.

Den strikkede silke er blød og elestastisk og kan minde om bomuld. Dens store styrke er komfort og lune. Den former sig efter kroppen og sidder til, men altid på en behagelig måde. Lady Avenue har i mange år produceret undertøj i silkejersey, men begyndte først for år siden at lave nattøj i dette fantastiske materiale. I dag er natkjolen med korte ærmer i silkejersey vores mest solgte model.

Silkesatin er blank, skinnende og elegant. Den har det klassiske silkeudtryk, som de fleste forbinder silke med – den stråler som kun rigtig silke. Silkesatin er en fast vævning, der ikke giver sig, så vælg aldrig for lille en størrelse.

Hvis man skal komme med en tommelfingerregel, så vælger mænd silkesatin, mens kvinder vælger silkejersey.