Spring til indhold

Pareo buks – black pine / camelia

999,00kr.

Pareo bukser i 100 % silke, der bindes med en knude i taljen for optimal pasform og komfort. Denne ideelle sommerbuks findes både i en klassisk sort variant (black pine) og i et smukt rød-hvidt mønster (camelia). Let og lækker at have på og perfekt til både sommerens lune og køligere dage.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Silkebukser i 100 % silke til sommeren i en lækker let og luftig kvalitet. De elegante bukser er udformet som en pareo buks, hvilket betyder, at de lukkes med en knude foran i stedet for med knapper eller lynlås. Den enkle lukkemekanisme gør bukserne nemme at justere efter ønske.

Bukserne findes i to udgaver: Den ene har et japanskinspireret hvidt mønster på en rødlig baggrund (Camelia), mens den anden er dyb sort med grønlig undertone (Black pine). Silkekvaliteten er den samme i begge par, der har et smukt skin, når lyset falder på stoffet.

Silkebukser – smart og casual på samme tid

Silkebukser er den perfekte påklædning til sommeren, fx til stranden eller en havefest. Elegante og enkle på en og samme tid. Stilen er casual/chic og lige velegnet til flade lædersko, en elegant sandal eller bare fødder. De kan med fordel kombineres fx med en hvid silkeundertrøje som vist på billedet eller med en sort silketop til aftenbrug. Da silke er temperaturregulerende, er bukserne velegnede til såvel lune dage som kølige sommeraftener.

Silkebukserne er lavet i habotai silke. Habotai silke er kendt for at være et let, men stærkt stykke silke med en helt glat overflade og et blødt silkeskær. Dette stykke stof bliver ofte brugt til sommerbluser, pareo og tørklæder.

Habotai silken fra DDOO Collective er let og lækker med et diskret fløjlsskær – langt mindre skinnende end fx Lady Avenues satinsilke. Dette giver et underspillet og luksuriøst look.

Disse unikke og anderledes sommerbukser forhandles kun her hos House of Silk. De er oprindeligt produceret af det London-baserede brand DDOO Collective med inspiration fra det tahitianske pareo skirt. Et pareo skirt er en form for slå-om-nederdel, der lukkes med en knude i taljen. Vi forhandler også et smukt pareo skirt, som du kan se her.

Den kvindelige model er 172 cm høj. Hun er iført en str. M i de røde bukser med hvidt mønster og en str. S i de sorte bukser.

Billeder er taget af Agnes Eeg-Olofsson.

Materiale

100% habotai silke

Farve

,

Mærke

DDOO Collective

Varetype

Bukser & Nederdele