Spring til indhold

Pareo skirt – bloom

1.499,00kr.

Luksuriøs slå-om-nederdel i silke i et unikt vendbart design – et flor af sommerblomster på rød baggrund på den ene side og et eksotisk mønster på pink baggrund på den anden side. Med andre ord får man to nederdele i én. Der er brugt mere end 5 meter silke for at skabe den helt rigtige afslappede silhuet med masser af stof, der falder naturligt om kroppen.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Luksuriøs og lækker nederdel i ren silke med sommerblomster på rød baggrund. Modellen er et pareo skirt, hvilket er en form for slå-om-nederdel, der tages på som en almindelig nederdel og herefter bindes foran med en knude i taljen. Pasformen kan yderligere tilpasses med et lille bindebånd indvendigt i nederdelen. Lukkemekanismen gør det nemt at regulere pasform efter ønske.

Der er brugt mere end 5 meter silke til et enkelt skirt. Det giver en rød nederdel med en fantastisk silhuet og med masser af stof, der falder naturligt og flatterende om kroppen. Nederdelen er vendbar, hvilket betyder, at man får 2 smukke design i én nederdel. På den ene side en nederdel i silke med et væld af blomster på rød baggrund. På den anden side en silkenederdel med et eksotisk motiv i pink nuancer. De superflotte og sommerlige farver gør denne farverige og unikke slå-om-nederdel helt perfekt til sommer, sol og strand, sommerhus og sommerferie.

Denne unikke slå-om-nederdel i silke forhandles udelukkende her hos House of Silk. Nederdelen er produceret af DDOO Collective, der var et engelsk tøjfirma, der designede luksuriøse silkeprodukter til kvinder med inspiration fra de store verdenskulturer. Pareo skirtet er eksempelvis oprindelig fra Tahiti. House of Silk opkøbte et restlager af deres 3 mest populære modeller, inden virksomheden lukkede.

Modellen på billederne er 172 cm høj og bruger str. S. På billedet er pareo skirtet kombineret med camisole i silkejersey.

Alle billeder er taget af fotograf Agnes Eeg-Olofsson.

Materiale

100% habotai silke

Farve

Mærke

DDOO Collective