Spring til indhold

Panty with lace

279,00kr.

Blød og elegant silketrusse med super god pasform og diskret blondedetalje i benudskæringen. Denne model i silkejersey er ligeså flatterende, som den er behagelig at have på. Blød, åndbar og hudvenlig – ren hverdagsluksus til kvinder. En bestseller! Blondetrussen findes i farverne sort og hvid.

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • Kropsnær model med flatterende snit
  • 100 % silkejersey /blonde: polyester/spandex
  • Elastik i taljen
  • Blondekant i benudskæringen

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S. På billedet er trussen kombineret med en camisole med blonde i strikket silke.

Varenummer (SKU): 23-40417 Kategorier: ,

Panty with lace – en skøn og elegant silketrusse med blonde i silkestrik fra det danske mærke Lady Avenue. En trusse i en rigtig god kvalitet silkejersey, der er super blød, let og komfortabel at have på. Med det helt rigtige snit og diskret blondedetalje, flatterer denne model kvindekroppen og giver et feminint udtryk. Den strikkede silke lader huden ånde og sikrer optimal komfort.

Denne model er ligeså flatterende som den er behagelig at have på – intet kan sammenlignes med følelsen af ren silke på huden.

Denne trusse findes også uden blonde.

Elegant, enkel og anvendelig – denne trusse er fantastisk at have på 365 dage om året. Oplev sublim komfort med en trusse i ren silke! Hvis du er på udkig efter et undertøjssæt, har du mange muligheder, da denne trusse kan passe sammen med alle vores overdele i silkejersey – både undertrøjer, toppe og T-shirts. Du kan se hele udvalget af overdele i silkejersey her.

Derfor skal du vælge panty with lace

Silkejersey er en blød, elastisk og jersey-lignende silketype, der egner sig fantastisk til undertøj. Det er nemlig især i den tætte kontakt med huden, at silkejersey virkelig kommer til sin ret. Silke er et åndbart naturmateriale, hvilket giver en fantastisk komfort – også i intimområder. Derudover har strikket silke en let, smidig og glat overflade, hvilket gør, at tøjet falder nemt over det.

Silkejersey er en strikket silke, der består af et fint net af silkemasker og har en naturlig indbygget elasticitet. Derfor smyger denne silketrusse sig om kroppen på en helt fantastisk måde – lun, blød og skøn mod huden. Følelsen af ren velvære inderst inde! Og så er det selvfølgelig heller ikke til at komme udenom, at silke er følelsen af den ultimative luksus og forkælelse.

Se hele vores sortiment af silkeundertøj her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues blondetrusse i silkejersey

Al vores undertøj, nattøj og loungewear i silkejersey er fra det danske mærke Lady Avenue. Lady Avenue designer bl.a. undertøj og nattøj til skandinaviske kvinder med fokus på komfort og klassiske snit. Lady Avenues silkejerseykvalitet er så skøn, fordi den er let og lækker, uden at være tynd og pjasket.

Denne trusse med blonde fra Lady Avenue består af 100 % silkejersey /blonde: polyester/spandex.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din trusse med blonde i silkejersey

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Vi anbefaler, at du vasker din silketrusse i hånden, eller på håndvaskeprogram/ ultra finvask maks 30 grader i maskinen. Silke må aldrig tørretumbles, men heldigvis tørrer silke hurtigt, når det hænges til lufttørring. Det er vigtigt at bruge en god, mild silkesæbe. Vi forhandler en uparfumeret og allergivenlig sæbe specielt til silke, som du kan finde her.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Materiale

100% strikket silke / silkejersey

Farve

,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

23-40417 Lace panty

Blonde

Med blonde