Spring til indhold

Long tights

499,00kr.

Bløde, lune tights med lange ben i et rigtig godt og klassisk snit. En god investering til traveture i det blæsende og kølige danske vejr, da silken effektivt transporterer sved væk fra kroppen, så man altid føler sig varm og tør. De lange silkeunderbukser findes i farverne hvid og sort.

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • Kropsnær model
  • 100 % silkejersey
  • Elastik i taljen
  • Lange ben med fast, strikket manchet ved anklen

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S.

Varenummer (SKU): 23-50408 Kategorier: , ,

Long tights er lune underbukser i 100 % ren silkejersey med lange ben, elastik i taljen og fast manchet ved anklen. En stilren model i en super god kvalitet fra danske Lady Avenue. Fantastisk blød, behagelig og lækker at have på – silke kradser aldrig!

En klassisk model med flere anvendelsesmuligheder. Kan fx bruges som lange underbukser, eller til at sove i – og er særdeles velegnede til alle slags udendørs aktiviteter, hvor man ikke vil stå og fryse! De lange ben luner skønt, især om efteråret og vinteren – og fylder ingenting under dit almindelige tøj. Dette er en model, du kommer til at elske i den kolde tid! Findes i farverne sort og hvid i str. 36/XS – 46/XXL. Vi fører også en model med kortere benlængde, der går til midt på låret.

Disse long tights kan med fordel kombineres med vores T-shirt med lange ærmer i samme skønne materiale.

Derfor skal du vælge lange, lune underbukser i strikket silke

Det er ingen hemmelighed, at netop denne model – de klassiske lange silketights – er en af vores absolutte bestsellere til efteråret og vinteren. Det er skønt at være uden for i de kolde måneder, men fornøjelsen er knap så stor, hvis man fryser! Det fantastiske ved netop lange underbukser i silkejersey er, at de effektivt isolerer mod kulden, uden at man kommer til at ”koge” ligeså snart man kommer ind i varmen – som mange nok kender det fra uld! Med andre ord, bliver silke aldrig ”for varmt”, selvom man endda skulle være en type, der oftere har det for varmt, end for koldt. Derudover er denne silkekvalitet let og lækker og fylder ingenting under det almindelige tøj – eller i rejsetasken, hvis du har brug for at tage dem med dig.

Silke egner sig fantastisk til ”layering”, eller på godt dansk: Lag-på-lag metoden. Med få, gode basismodeller i silkejersey, kan man ved lag-på-lag metoden, holde varmen selv i de koldeste vintermåneder. Derudover er silke på huden følelsen af ren hverdagsluksus – året rundt. Se hele vores sortiment af silkeundertøj her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues long tights i silkejersey

Al vores undertøj, nattøj og loungewear i silkejersey er fra det danske mærke Lady Avenue. Lady Avenue designer bl.a. undertøj og nattøj til skandinaviske kvinder med fokus på komfort og klassiske snit. Lady Avenues silkejerseykvalitet er så skøn, fordi den er let og lækker, uden at være tynd og pjasket.

Denne silkebuks med lange ben fra Lady Avenue består af 100 % silkejersey.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af undertøj og nattøj i silke. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker dine lange silketights

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Vi anbefaler, at du vasker dine lange silketights i hånden, eller på håndvaskeprogram/ ultra finvask maks 30 grader i maskinen. Silke må aldrig tørretumbles, men heldigvis tørrer silke hurtigt, når det hænges til lufttørring. Det er vigtigt at bruge en god, mild silkesæbe. Vi forhandler en uparfumeret og allergivenlig sæbe specielt til silke, som du kan finde her.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Materiale

100% strikket silke / silkejersey

Farve

,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

23-50408 Long tights

Blonde

Uden blonde