Spring til indhold

T-shirt med lange ærmer

599,00kr.

Enkel, blød T-shirt med langt ærme i 100 % strikket silke. Meget anvendelig og flatterende model, der tilpasser sig kroppen og giver en kropsnær, blød og easy-going silhuet. Sublim komfort hele året – og især på køligere dage, fx i kombination med vores lange tights. Denne model findes i farverne sort og hvid.

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • Kropsnær model
  • 100 % silkejersey
  • Langt ærme

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S.

Varenummer (SKU): 23-50409 Kategorier: , ,

T-shirt med lange ærmer er en helt klassisk lang undertrøje med rund udskæring og lange ærmer i den fantastisk lækre 100 % silkejersey, som vi forhandler fra det danske mærke Lady Avenue.

En let og blød silketrøje, der både kan bruges som langærmet undertrøje under dit almindelige tøj for ekstra velvære og lune, som en tynd bluse under fx en skjorte eller blazer, eller til at sove i. Vær opmærksom på, at denne model – ligesom de resterende undertøjsmodeller i silkejersey – er lettere gennemsigtig. De lange ærmer gør denne T-shirt anvendelig til både arbejde, fritid og ferie.

Leder du efter et sæt? Vi anbefaler at kombinere denne model med vores skønne lange tights – et uundværligt sæt til efterår og vinter i 100 % ren silke.

Derfor skal du vælge en T-shirt med lange ærmer i strikket silke

Udnyt silkens fantastiske egenskaber i en lang, sort undertrøje i 100 % silke og oplev følelsen af ren velvære inderst inde hele året rundt!

Silkejersey er en strikket silke, der består af et fint net af silkemasker og har en naturlig indbygget elasticitet. Derfor smyger denne undertrøje med lange ærmer sig om kroppen på en helt fantastisk måde – lun, blød og skøn mod huden. Derudover er silkejersey svedtransporterende og temperaturregulerende, hvilket bidrager til en behagelig kropstemperatur året rundt – sommer og vinter. Denne alsidige model holder dig således kølig i varmt vejr, og varm i koldt vejr. Derudover transporterer silke effektivt sved væk fra kroppen – modsat fx bomuld, der suger fugt. Derfor vil vi også anbefale, at man bruger en undertrøje i ren silke under denne model – det giver simpelthen den fuldendte oplevelse af velvære.

Her kan du se vores udvalg af undertrøjer og topper i strikket silke.

Silkejersey er et naturmateriale, der er utrolig behageligt at have på og lader huden ånde frit. Hvis du har psoriasis, eksem, allergi eller er særlig sensitiv, vil du elske vores serie af helt enkelt undertøj uden blonde i silkejersey. Det bliver ikke mere hudvenligt!

Se hele vores sortiment af silkeundertøj her.

Derfor forhandler vi en lang, blød undertrøje i strikket silke fra Lady Avenue

Al vores undertøj, nattøj og loungewear i silkejersey er fra det danske mærke Lady Avenue. Lady Avenue designer bl.a. undertøj og nattøj til skandinaviske kvinder med fokus på komfort og klassiske snit. Lady Avenues silkejerseykvalitet er så skøn, fordi den er let og lækker, uden at være tynd og pjasket.

Denne T-shirt med langt ærme fra Lady Avenue består af 100 % silkejersey.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din langærmede silkeundertrøje

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Vi anbefaler, at du vasker din silketrøje i hånden, eller på håndvaskeprogram/ ultra finvask maks 30 grader i maskinen. Silke må aldrig tørretumbles, men heldigvis tørrer silke hurtigt, når det hænges til lufttørring. Det er vigtigt at bruge en god, mild silkesæbe. Vi forhandler en uparfumeret og allergivenlig sæbe specielt til silke, som du kan finde her.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Materiale

100% strikket silke / silkejersey

Farve

,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

23-50409 Long T-shirt

Blonde

Uden blonde