Spring til indhold

Slip

549,00kr.

Enkel, blød underkjole i 100 % silkejersey med smalle, regulerbare stropper. En silkeunderkjole, der falder flatterende over kroppen og føles skøn at have på. Dette er den eneste underkjolemodel, vi forhandler i silkejersey. Underkjolen findes i farverne sort, hvid og skin (nude).

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • Flatterende snit
  • 100 % silkejersey
  • Brug de justerbare stropper for den perfekte pasform

Den kvindelige model på billedet er 176 cm høj og bruger str. 38/S.

Varenummer (SKU): 23-20424 Kategorier: ,

Enkel slip i 100 % silkestrik med regulerbare stropper. En blød og lækker silkeunderkjole fra danske Lady Avenue i en skøn kvalitet. Underkjolen falder flatterende over kroppen og fylder ingenting under en kjole. Materialet er let og glat, så tøjet glider ubesværet over det. Underkjolen er lettere gennemsigtig, da silkejersey er et delikat stykke stof.

En klassisk slip i den blødeste silkestrik, der fx kan bruges som underkjole, solkjole eller til at sove i. Oplev sublim komfort med en underkjole i ren silke! Findes i farverne sort, hvid og skin (nude) i str. 36/XS – 46/XXL.

Dette er den eneste underkjolemodel vi forhandler i strikket silke. Vi forhandler også smukke underkjoler – både med og uden blonde – i elegant silkesatin. Se udvalget af underkjoler i silkesatin her.

Derfor skal du vælge en underkjole i strikket silke

Silkejersey er et naturmateriale, der er ultra behageligt at have på og lader huden ånde. Det er en af grundende til, at netop strikket silke er så velegnet som det inderste lag på huden. Denne underkjole er blød, let og lækker og kradser ikke. Det gør den velegnet til at have inden under andre og mere grove tekstiler – for mere komfort og lune, men også for mindre gennemsigtighed og en mere flatterende silhuet.

Silkejersey er en strikket silke, der består af et fint net af silkemasker og har en naturlig indbygget elasticitet. Denne underkjole har derfor en elasticitet i sig, som underkjolerne i silkesatin ikke har, da silkesatin er en fast vævning. Det giver netop denne underkjole i sort silkejersey et mere afslappet snit og en større bevægelsesfrihed. Hvis du godt kan lide et enkelt og behageligt snit, vil denne slip være noget for dig. Lun, blød og skøn mod huden!

Derudover er silkejersey svedtransporterende og temperaturregulerende, hvilket bidrager til en behagelig kropstemperatur året rundt – sommer og vinter. Følelsen af ren velvære inderst inde! Og så er det selvfølgelig heller ikke til at komme udenom, at silke er følelsen af den ultimative luksus og forkælelse!

Se hele vores sortiment af silkeundertøj her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues slip i silkestrik

Al vores undertøj, nattøj og loungewear i silkejersey er fra det danske mærke Lady Avenue. Lady Avenue designer bl.a. undertøj og nattøj til skandinaviske kvinder med fokus på komfort og klassiske snit. Lady Avenues silkejerseykvalitet er så skøn, fordi den er let og lækker, uden at være tynd og pjasket.

Denne slip fra Lady Avenue består af 100 % silkejersey.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din underkjole i silkestrik

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Vi anbefaler, at du vasker din slip i silkejersey i hånden, eller på håndvaskeprogram/ ultra finvask maks 30 grader i maskinen. Silke må aldrig tørretumbles, men heldigvis tørrer silke hurtigt, når det hænges til lufttørring. Det er vigtigt at bruge en god, mild silkesæbe. Vi forhandler en uparfumeret og allergivenlig sæbe specielt til silke, som du kan finde her.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Materiale

100% strikket silke / silkejersey

Farve

, ,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

23-20424 Slip

Blonde

Uden blonde