Spring til indhold

Tank top

399,00kr.

Skøn tank top med rund udskæring og brede stropper i 100 % ren silkestrik. En top med fantastisk blødhed og komfort i et snit, der former sig efter kroppen. En utrolig anvendelig basismodel i enhver kvindes garderobe. Silketoppen findes i farverne sort, hvid og skin (nude).

  • Størrelsesvejledning: True to size / designet til skandinaviske kvinder
  • Kropsnær model
  • 100 % silkejersey
  • Brede stropper

Den kvindelige model på billedet er 175 cm høj og bruger str. 38/S. På billedet er toppen kombineret med en klassisk trusse uden blonde i silkejersey.

Varenummer (SKU): 23-10402 Kategorier: ,

Tank top fremstillet i ren silkestrik er en enkel og meget anvendelig basistop med brede stropper i 100 % silkejersey. En silketop i klassisk design og super god kvalitet fra danske Lady Avenue. En kropsnær, blød og easy-going silhuet, der klæder alle kvinder. De brede stropper er velegnede til at skjule bh-stropperne, og gør denne model velegnet som top fx under en cardigan, eller blazer. Vær opmærksom på, at toppen er lettere gennemsigtig på grund af den delikate silkestrik.

Denne top i silkestrik er en alsidige silketop, der kan fx bruges som undertrøje, top, eller til at sove i – der er mange muligheder. Silketoppen findes også i en elegant udgave med blonde – den kan du se her.

Toppen kan med fordel kombineres med samtlige af vores underdele i silkejersey – både trusser og korte eller lange tights. Se hele sortimentet af underdele i silkejersey her.

Derfor skal du vælge en blød silketop i silkejersey

Silkejersey er en strikket silke, der består af et fint net af silkemasker og har en naturlig indbygget elasticitet. Derfor smyger denne silketop sig om kroppen på en helt fantastisk måde – lun, blød og skøn mod huden. Derudover er silkejersey svedtransporterende og temperaturregulerende, hvilket bidrager til en behagelig kropstemperatur året rundt – sommer og vinter. Følelsen af ren velvære inderst inde! Og så er det selvfølgelig heller ikke til at komme udenom, at silke er følelsen af den ultimative luksus og forkælelse!

Silkejersey er en blød, elastisk og jersey-lignende silketype, der egner sig fantastisk til undertøj. Det er nemlig især i den tætte kontakt med huden, at silkejersey virkelig kommer til sin ret. Silkejersey er et naturmateriale, der er ultra behageligt at have på og lader huden ånde. Hvis du har psoriasis, eksem eller er særlig sensitiv, vil du simpelthen elske denne top i silkejersey.

Se hele vores sortiment af undertøj i silkejersey her.

Derfor forhandler vi Lady Avenues tank top

Al vores undertøj, nattøj og loungewear i silkejersey er fra det danske mærke Lady Avenue. Lady Avenue designer bl.a. undertøj og nattøj til skandinaviske kvinder med fokus på komfort og klassiske snit. Lady Avenues silkejerseykvalitet er så skøn, fordi den er let og lækker, uden at være tynd og pjasket.

Denne top fra Lady Avenue består af 100 % silkejersey.

Hos House of Silk forhandler vi Lady Avenues fulde sortiment af silke i undertøj og nattøj. Se alle Lady Avenues produkter her.

Sådan anbefaler vi, at du vasker din silketop

Silke er et organisk materiale, der måske kan synes sart og fint, men i virkeligheden er både stærkt og modstandsdygtigt. Tidligere har silke fx været brugt til at lave faldskærme! Silke har med andre ord potentiale til at holde længe – men det kræver en skånsom behandling at bevare silkens blødhed og smukke udtryk over tid.

Vi anbefaler, at du vasker din top i silkejersey i hånden, eller på håndvaskeprogram/ ultra finvask maks 30 grader i maskinen. Silke må aldrig tørretumbles, men heldigvis tørrer silke hurtigt, når det hænges til lufttørring. Det er vigtigt at bruge en god, mild silkesæbe. Vi forhandler en uparfumeret og allergivenlig sæbe specielt til silke, som du kan finde her.

Husk, at silke altid vil miste lidt af sin glans over tid, hvilket blot er smukt. Se vores fulde guide til vask og pleje af silke her.

Materiale

100% strikket silke / silkejersey

Farve

, ,

Mærke

Lady Avenue

Modelnr.

23-10402 Top

Blonde

Uden blonde